Otvorena akademija Majstor kuhar

Jučer je otvorena AKADEMIJA MAJSTOR KUHAR poznatog akademika kulinarstva chefa Branka Ognjenovića koji je sa svojim mladim timom predstavio program akademije. Nakon dugog niza godina u svijetu gastronomije chef Branko najavljuje odlazak u aktivnu mirovinu gdje će se posvetiti većinom radu Humanitarne udruge Renato – Kuhari bez granica.

akademija-majstor-kuhar-09

Vrhunski tim stručnjaka predvođen direktoricom Sabinom Jalšić, chefom Dariom Lidom, nasljednikom Branka i Nenadom Bratkovićem magistrom nutricionizma voditi će akademiju u njenim programima.

akademija-majstor-kuhar-04

Branko će i dalje aktivno sudjelovati u svakom segmentu Akademije kao predavač u master class radionicama no mladi ljudi koji su od početka sa Brankom preuzeti će provodenje ciljeva Akademije na svoja leđa.

akademija-majstor-kuhar-07

Na jučerašnjem otvorenju koje je uveličalo oko 150 prijatelja, kolega kuhara, poslovnih suradnika i predstavnika medija u prostoru od 300m2 opremljenom najmodernijom tehnologijom biti će i omogućeno dijeljenje podataka i moderno online učenje. Polaznici Akademije će po završenom seminaru dobiti certifikat MAJSTOR KUHAR Akademija.

akademija-majstor-kuhar-02

MAJSTOR KUHAR AKADEMIJA na tržište nastupa sa misijom da osnaži tržište rada kvalificiranom radnom snagom, smanji deficit edukacijama i poveća kompetentnost na tržištu, prva je akademija na tržištu RH koja pruža stručna usavršavanja u domeni gastronomije.

akademija-majstor-kuhar-15

Prostor u kojemu funkcionira edukativni prostor Akademije opremljen je najnovijom opremom za interaktivno provodenje edukacija u sferama općeg kulinarstva, nutricionizma, pristupa i otvaranju kulinarstvu osobama s invaliditetom, raznim gastro bolestima, održavanju master classova.

akademija-majstor-kuhar-10

Najavljena je takoder suradnja sa osobama iz svijeta gastronomije i enologije te za su u ovom trenutku potvrdena imena kao što su David Skoko, Hrvoje Zirojević, Stefan „“Stevo“Karapandza te Ljubicom Komlenić. Najavljen je nastavak suradnje sa Culinary Arts Institute UVU ( Utah, Salt Lake City – US ), WACS ( World Association of Chefs Societies ) te su u tijeku pregovori sa CIA ( Culinary Institute of America ) te Cordon Bleu.

akademija-majstor-kuhar-05

Cilj Akademije je takoder razviti erazmus program sa navedenim svjetskim institucijama. Osim edukacija, Akademija ce pruzati usluge savjetovanja za tvrtke koje se bave raznim raznim djelatnostima u domeni gastronomije, organizacijom gastro manifestacija i drugim poslovima usko vezanima za gastronomiju.

Fotografije: BOJAN HARON MARKIČEVIĆ

Facebook Like Button