Ovo su nove serije u siječnju 2022. godine koje nećete željeti propustiti

Nove serije u 2022. godini premijerno će se prikazati, i to već u siječnju, u čak tri izvrsna naslova i ekranizacije koja se ne propušta!

Ne propustite Oscarom nagrađeni dokumentarac O. J.: Made in America, vizualno predivnu i neobičnu seriju Little Birds – Ptičice te novu kanadsku kriminalističku seriju Pure.

Serija O. J.: Stvoreno u Americi (O. J.: Made in America)

Izazovan, zanimljiv, kontroverzan, popularan, težak i kompliciran − sve su to pridjevi kojima se može opisati O. J. Simpson, glavni junak serije O. J.: Made in America, koja je nagrađena Oscarom za najbolji dokumentarni film.

oj-made-in-america-serija

Ekskluzivna serija prikazuje sve najvažnije trenutke O. J.-ev života: od karijere u američkom nogometu i popularnosti u američkoj kulturi do optužbi za ubojstvo svoje žene Nicole Brown Simpson i Ronalda Lylea Goldmana, ali i suđenja za oružanu pljačku u Las Vegasu 13 godina poslije.

Ova miniserija prikazuje američko društvo, donos prema rasi, ali i mnogo više od toga.
Emitirat će se od 17. siječnja 2022. godine odmah iza serije Poirot.

little-birds-serija

Ptičice (Little Birds)

Neobična i vizualno predivna dramska serija inspirirana kolekcijom erotskih kratkih priča. U glavnoj ulozi Juno Temple (Maleficent, The Dark Knight Rises) stoji između onih koji imaju moć i onih koji žele biti slobodni.

Ova serija u šest dijelova opisana je kao neobična, ambiziozna i vizualno predivna, a zamamne scene nećete lako zaboraviti.

Emitirat će se od 10. siječnja 2022. godine.

Čistunac (Pure)

Nova kanadska kriminalistička serija Čistunac (Pure) inspirirana je istinitim događajima, a oduševit će vas nevjerojatnom pričom i izvrsnim, kompleksnim likovima.

pure-serija

Pure se vrti oko mreže organiziranoga kriminala i krijumčarenja kokaina i marihuane iz Meksika u Kanadu i SAD. Radnja je smještena u fiktivni grad Antioch u Ontariju, a u središtu zbivanja je novoizabrani menonitski svećenik Noah Funk (glumi Ryan Robbins).

Serija s prikazivanjem kreće 24. siječnja 2022. godine.

Sve tri serije možete gledati na Picbox kanalu!

Uz dopuštenje: Mediavision (sve fotografije)

Facebook Like Button