Plaža na Zrinjevcu

Plaža na Zrinjevcu za vikend donosi još bogatiji program.

Nakon što je ove srijede na Zrinjevcu započela kulturno-zabavna manifestacija More knjiga, koja je svojom posebnom ponudom te pješčanom plažom u samome centru Zagreba privukla veliki interes posjetitelja, organizatori su za vikend pripremili nova iznenađenja.

more-knjiga-zrinjevac-1

Subotnja večer tako je rezervirana za Book&Surf Party, u sklopu kojeg će s početkom u 18 sati mladi zagrebački umjetnici viziju užitka čitanja i svijeta knjiga prenijeti na surf daske, ispisujući zanimljive citate te crteže kojima opisuju vlastiti doživljaj sadržaja u njima najdražim knjigama. Uz navedeno, za ludu zabavu i pravni morski ambijent bit će zadužen DJ, a za sve posjetitelje organiziran je „do-it-yourself“ kutak gdje će svi zainteresirani moći prikazati svoje umjetničko umijeće te ponuditi svoj doživljaj na knjige.

more-knjiga-zrinjevac-2

Pored zanimljivih crteža svi posjetitelji imat će priliku uživati u više od 150 atraktivnih naslova dostupnih u jedinstvenom ambijentu pješčane plaže, ležaljki i suncobrana popraćenih zanimljivom gastronomskom ponudom.

Za potpuni užitak u sklopu ove kulturno-zabavne manifestacije dovoljno je posjetiti kućice u blizini plaže, u kojima možete pronaći slastice, sendviče te ukusne koktele koja nose imena po nekim od najvećih svjetskih bestselera iz svijeta knjiga.

more-knjiga-zrinjevac-3

Zagrebačko More knjiga otvoreno je do 6. srpnja svakog dana od 10 do 23 sata, a izdavačka kuća Lumen kao organizator za sve posjetitelje pripremila je i Book&Cocktail Happy Hour, koji svakog dana od 17 do 20 sati omogućuje kupnju knjiga te koktela po posebnim promotivnim cijenama.

Uz dopuštenje: Millenium promocija