Pogledajte tko je dobio knjigu Parižanke

Wish portal je u ovom nagradnom natječaju odabrao dobitnicu knjige Pariženke, u kojoj će zasigurno Ana Klobučar uživati.

Čestitamo Ani Klobučar i želimo joj da uživa u ovom zanimljivom romanu!

Kratak sadržaj romana Parižanke

Pariz 1940. Nacisti su okupirali grad i – hotel Ritz.
Bogati, stari hotel, toliko voljen među pariškim građanima, sada prepun razmetnih vojnika, njihovih štićenika i ljubavnica.

Posao sobarice u imućnom hotelu za Amerikanku Oliviju znači skrivanje svoje nacionalnosti, no kada se u hotel useli čovjek koji slovi kao Hitlerova desna ruka i uzme je za svoju ljubimicu, Olivia odlučuje svoj položaj iskoristiti kako bi pomogla Pokretu otpora – i približuje se Jacku, svom doušniku.

Unutar hotela, slavna će dizajnerica Coco Chanel u novom režimu prepoznati potencijal za vlastitu dobrobit, dok će Arletty, jedna od najpoznatijih francuskih glumica, šokirati Francusku – i samu sebe – upuštajući se u zabranjenu vezu.
Izdavač Stilus knjiga d.o.o.

parižanke

Alis Pećarić Marić: “Počela sam čitati ovu!!! Radnja se događa u Parizu – 1939. 2. svjetski rat se zahuktava! Olivia, Antoinette, Arletty su moje nove junakinje uz koje uživam! Tu su i pravi likovipoput- Coco Chanel, Cocteauna i Maraisa. Uživam na ulicama Pariza, u hotelu Ritz, na trgu Vendome. Velika preporuka za ove “lude dane”.

Pravila Nagradnog natječaja

Facebook Like Button