Poseban i jedinstven Nikolin je kolač u Gradu svetog Nikole

Sveti Niko svijetom šeta i traži dječicu svoju….I gdje ih pronađe nego naravno u Gradu Svetog Nikole koji se ove godine 5. i 6. prosinca 2022. uselio u posebno dječje carstvo, ispred zabavnog parka Amazinga.

OVDJE saznajte što vas još očekuje u GRADU SVETOG NIKOLE

I tamo ćemo u ta dva dana od 16 do 19:30 sati plesati, pjevati, bojati, imati razne radionice. Veselju kraja biti neće.

Čaroliju Grada Svetog Nikole organizira portal WISH MAMA i čaroban je po svemu, a ove godine pripremamo nešto posebno, jedinstveno i slasno.

NIKOLIN KOLAČ

U kulinarskoj radionici Grada Svetog Nikole radimo mirisni blagdanski Nikolin kolač po tajnoj recepturi koju samo Nikola i njegove vile pomoćnice znaju.

S djecom, Nikolom i vilama ovaj će Nikolin kolač stvarati i poznata gastro blogerica Sandra Rončević i gastro majstor Hangry Mile, a nakon što ga kušamo u Gradu svetog Nikole recept ćemo odmah objaviti na Wish mama portalu.

A što je točno u kolaču ne smijemo otkriti jer to sam Nikola zna. No, prišapnuo nam je da prepun orašastih plodova, cimeta i narančina okusa, kako se nekada davno djecu u čizmice darivalo.
I začin mu dječji smijeh i veselje koje Nikola u naš Grad donosi.

A kako bi čarolija okusa bila baš fina s nama je Zvijezda Stolni da sve te Nikoline kulinarske čarolije na dječja nepca donese u slasnom kušanju, nakon što kolač bude gotov.

Vidimo se uz veliko mljac!

08-logo-zvijezda-20

Facebook Like Button