Emotivna predstava ‘Vidimo se sutra’ čeka vas u Kulturnom centru Mesnička

Novi autorski projekt ‘Vidimo se sutra’ Teatra Mjesec, kazališne organizacije za djecu i odrasle koju su 2018. na kazališnu scenu ‘porinule’ glumica Antonia Šašo i dramaturginja Kristina Kegljen, ove će se nedjelje, 21. studenog 2021., premijerno predstaviti publici u Kulturnom centru Mesnička s početkom u 18:30.

predstava-vidimo-se-sutra-1

Topla, emotivna priča s dozom sjete i nostalgije prati tri prijatelja koji se susreću nakon 15 godina razdvojenosti u neobičnim okolnostima izazvanima jednim tragičnim trenutkom.

predstava-vidimo-se-sutra-2

U kafiću gdje su provodili srednjoškolske dane ostavljeno je pismo zajedničkog prijatelja koje žele, ali se ne usude otvoriti. To neotvoreno pismo izaziva zajedničko prisjećanje starih događaja i uspomena, kao i pronalazak snage da se suoče s tom prošlošću. Tako na površinu isplivaju tajne i neriješeni problemi koji su ih nakon maturalne večere zapravo i razdvojili.

predstava-vidimo-se-sutra-3

Glumačke role u novopečenoj predstavi ‘Vidimo se sutra’ igraju Antonia Šašo Brkanić, Davor Kovač, Marija Major i Lidija Kraljić, režija je povjerena iskusnoj Ivi Srnec Hamer, za dramaturške je intervencije zaslužna Beatrice Kurbel, dok je kostime osmislila i priredila Ozana Gabriel.

uz dopuštenje: TEATAR MJESEC (sve fotografije)

Facebook Like Button