Prirodna njega za muškarce

Koža muškaraca drugačija je od kože žena. Deblja je, masnija, a tijekom dana susreće se i sa znatno više agresivnih vanjskih čimbenika (UV zračenje, svakodnevno brijanje…).

Stoga muška koža zahtjeva drugačiju, posebnu njegu, prilagođenu svakodnevnom životu i navikama muškaraca. Upravo se takva muška njega može pronaći u posebno kreiranoj liniji za muškarce NUXE men.

Posebno namijenjeni muškarcima, bazirani na snazi aktivnih ekstrakata drveća, posebno odabranih zbog svojih svojstava, 7 NUXE men proizvoda prilagođena su čak i osjetljivoj koži.

nuxe-men-1

Akcija na kupnju NUXE Men proizvoda

Ovaj mjesec, u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, u tijeku je akcija u kojoj, uz svaki kupljeni NUXE men proizvod na poklon dobivate Osvježavajući 3 u 1 gel za tuširanje (100 ml) iz iste linije. Praktičan i jednostavan, NUXE Men gel za tuširanje predstavlja jedinstvenu senzaciju koja osvježava i energizira kožu lica i tijela te kosu.

NUXE men Višenamjenski balzam poslije brijanja

U jednom koraku umiruje iritacije kože i osip nakon brijanja, pruža koži intenzivnu hidrataciju te smanjuje znakove umora i stresa.

Ekstrakt biljke Gymnema sylvestre usporava rast dlačica, a ekstrakti drveća sandalovine, hrasta i graba omekšavaju i obnavljaju kožu. Listovi baobaba s iznimno hidratantnim svojstvima zadržavaju vlagu u koži i obilno je hidratiziraju. Sjemenke araukarije (1 NUXE patent) i divljeg kestena smanjuju stres kože.

Nakon primjene ovog balzama crvenilo i iritacije kože su smanjene te je vraćen osjećaj ugode i mekoće. Koža djeluje manje umorno i znatno otpornije.

nuxe-men-2

Gel za obilnu hidrataciju bez masnog sjaja

Lagan i osvježavajuće vodenast NUXE men Višenamjenski hidratantni gel za lice obilno hidratizira kožu, vraća joj energiju i otpornost, dok ujedno matira zone sklone prekomjernom izlučivanju sebuma.

Listovi baobaba ‘zaključavaju’ vlagu u koži i sprječavaju dehidraciju, sjemenke araukarije sprječavaju stres kože, a ekstrakti drveća sandalovine, hrasta i graba omekšavaju i obnavljaju kožu.

Ekstrakt biljke Enantia clorantha suzuje proširene pore i smanjuje prekomjerno izlučivanje sebuma. Savršeno hidratizirana, koža zadržava vitalnost i ugodu, bez masnog sjaja. Odmoran i pomlađen pogled uspješnog muškarca

NUXE men Višenamjenska krema

za područje oko očiju namijenjena muškarcima, smanjuje natečenost i podočnjake te tamne kolutove područja oko očiju. Ujedno hidratizira i zaglađuje bore oko očiju te štiti od prijevremenog starenja.

Biljni kofein smanjuje natečenost i podočnjake, biljna hijaluronska kiselina zaglađuje bore i hidratizira kožu, a sjemenke araukarije štite kožu od prijevremenog starenja.

Ekstrakti drveća sandalovine, hrasta, graba i filodendrona omekšavaju i obnavljaju kožu.

Uz dopuštenje: Sabex (sve fotografije)

Facebook Like Button