Pročitajte ovu sjajnu knjigu koja dira u srce i oduzima dah

Iz pera Kathleen Glasgow dolazi nam sjajan roman “Kako se sprijateljiti s tamom”, slojevita priča o tuzi i obitelji te nevjerojatnoj ljubavi koja pomaže prebroditi najteže trenutke.

Ova knjiga je za one koji tuguju.
Ova knjiga je za one koji su nekoga izgubili.
Ova knjiga je za svako slomljeno srce koje traži svoj dom.

Autoričina je ovo posveta svima koji su se u nekom trenutku suočili s gubitkom i uvod u Kako se sprijateljiti s tamom, dirljivi roman o šesnaestogodišnjoj Tiger, čiji se život promijeni iz temelja nakon jednog telefonskog poziva.

U prijevodu Jane Merlin, roman Kako se sprijateljiti s tamom možete pronaći u knjižarama diljem zemlje te u webshopu Znanje.

kako-se-sprijateljiti-tamom-naslovnica

Kako se sprijateljiti s tamom (How to Make Friends with the Dark) priča je o šesnaestogodišnjoj Tiger Tolliver koja živi s majkom June čiji je pretjerano zaštitnički odnos i kontrola nad svakim djelićem njezina tinejdžerskog života počinje sve više gušiti.

I upravo u trenutku kad se Tiger odluči izboriti za svoje odluke i svoju samostalnost i kad konačno poljubi dečka koji joj se sviđa, jedan telefonski poziv preokrenut će cijeli njezin svijet naopako.

Najljepši je dan ljeta, a oko Tiger se odjednom spustila tama iz koje, čini se, nema izlaza.

Majka joj nikada nije govorila o njenom ocu, a bez ikoga od obitelji, Tiger je odjednom primorana cijeli svoj život spakirati u jedan ruksak i otići u udomiteljsku obitelj, gdje otkriva da bol poprima različite oblike.

Dok kroz njen život prolaze osobe uz koje će naučiti sve o patnji i gubitku, povjerenju i ljubavi, Tiger se čini da je možda ipak pronašla način kako da se sprijatelji s tamom…

Uz dopuštenje: Znanje (sve fotografije)

Facebook Like Button