Napeti hororac – Imaginarni prijatelj

Pročitajte novu književnu poslasticu koju će se tek nekolicina odvažiti čitati u gluho doba noći – roman Imaginarni prijatelj.

Autor Stephen Chbosky svojim je prvijencem, romanom Charliejev svijet, u rekordnom roku osvojio književni svijet, a njegovo novo djelo, Imaginarni prijatelj, također se prometnuo u bestseler.

Oduševljene recenzije ove knjige nemoguće je pobrojati, međutim, svi se slažu u jednom: Chbosky nas je potpuno iznenadio, napisao je nešto sasvim drugačije od Charliejeva svijeta, no ništa manje uzbudljivo ili fantastično.

Imaginarni prijatelj je roman koji nam pokazuje kako nije važno koliko su mračna mjesta na kojima smo bili ili strašne stvari kojima smo svjedočili. Sve je podložno iskupljenju.

Ovom uzbudljivom romanu također predstoji ekranizacija, a Vorto Palabra hrvatskim ga čitateljima predstavlja u vještom prijevodu Petre Pugar.

Roman Imaginarni prijatelj dostupan je u svim bolje opremljenim knjižarama diljem Hrvatske, te na webshopu znanje.hr.

nova knjiga Chbosky, Stephen  Imaginarni prijatelj

Imaginarni prijatelj (Imaginary Friend)
Christopher ima sedam godina i tek se doselio u grad. Christopher ima imaginarnog prijatelja…
Samohrana majka Kate Reese nalazi se u bijegu.

Odlučna pružiti bolji život sebi i sinu, bježi iz nasilne veze u malu zajednicu Mill Grove u Pennsylvaniji. Iako se čini da je pronašla savršeno mjesto za novi početak, Kate će otkriti kako stravu nije ostavila iza sebe.

Njezin sin Christopher nestaje i danima ga nitko neće uspjeti pronaći. Šestog dana sam će uskrsnuti iz šume na rubu grada, neozlijeđen, ali promijenjen. Vratit će se s glasom koji samo on može čuti, s neobičnom misijom koju samo on može izvršiti – u suprotnom ni njegova majka niti itko u gradu neće biti siguran.

Uz dopuštenje: Znanje (sve fotografije)

Facebook Like Button