Zavodljivi  ljubavni roman – Na prvi pogled

Stigla nam je jedna slasna knjiga koja opisuje romansu od koje će vam zaklecati koljena.
Roman Na prvi pogled, topla je (i vruća) ljubavna priča koja mami uzdahe i osigurava barem jedan osmjeh po poglavlju.

Ova zanimljiva riča proizašla je iz pera K.J. Velvet koja je od pisanja zaradila slučaj kronične nesanice (jer likovi u njezinoj glavi nikada ne spavaju, pa zašto bi ona?), sindrom karpalnog tunela i mnogo začuđenih pogleda dok je, hodajući ulicom, vodila žučnu raspravu sa svojom glavnom junakinjom.

Kao takva, neprikladna je za pojavljivanje u javnosti pa stoga piše pod pseudonimom. Može je se pronaći u službenim prostorijama Kluba neliječenih romantičarki kako gura glavu u oblake i nos u probrana djela trivijalne književnosti.

One noći kada je sramežljiva lektorica Amy prvi put ugledala Vancea Bradburna, muškarca podjednako poznatog po svojim vještinama u krevetu i borilačkom ringu, znala je da je to noć koja će joj promijeniti život. I promijenila ga je. Na gore.

roman-na-prvi-pogled

Jer, opasno ozlovoljen njenim šeprtljavim pokušajima zavođenja, Vance je izbaci iz svog bara, pokuša zavesti njenu najbolju prijateljicu i odbija joj udijeliti barem jedan poljubac. No tko bi mogao slutiti da će ova stidljiva knjigoljupka od zavodljivog grubijana dobiti mnogo više od običnog poljupca?

Zavodljivi ljubavni roman koji opasno koketira s čulima čitatelja, Na prvi pogled je, na prvi pogled, još jedna vruća romansa u nizu. Ono što izdvaja ovaj roman jest nepretenciozna lakoća kojom je prigrlio sve klišeje žanra, hrabro ih (pre)naglasio i uspio ostati svjež, zabavan i razigran.

Kao i njegov glavni junak, roman je ponekad sirov, žestok i naglašeno seksualan i kao njegova glavna junakinja, ponekad je topao, nježan i sladak poput pahuljastih tuljaca šećerne vune.

Erotski ljubić koji se ne srami biti upravo to što jest (možda zato što je besraman), roman Na prvi pogled učinit će vam mnogo toga ako mu dopustite. Uzbudit će vas, razljutiti i raznježiti. Slomit će vam srce i zacijeliti ga.

I posljednje, ali ne i najmanje važno, osobito u vremenima poput ovih kada je svaki osmijeh bitan i računa se dvostruko – nasmijat će vas do suza.
Roman je to koji je posvećen svim mišicama svijeta. Kada ga pročitate, shvatit ćete zašto. A pošto čitate ovaj tekst, dobre su šanse da je roman Na prvi pogled posvećen upravo vama.

Uz dopuštenje: Znanje (sve fotografije)

Facebook Like Button