Prvi hrvatski resort s mapom Instagram lokacija – Port 9 Resort

Novouređena plaža, Art galerija i mjesta za savršenu fotografiju mjesta su Port 9 Resorta u kojima će moći uživati gosti ali i svi posjetitelji Korčule i lokalno stanovništvo.

korčula resort port9

Novouređena plaža luksuznog PORT 9 Resorta sastoji se od preko 1600 m2 šetnice, a krasi ju posebna ambijentalna rasvjeta, aqualifter te hortikulturalno uređenje, a posebna VIP zonapostaje nezaobilazno mjesto za odmor i uživanje.

korčula plaža

U sklopu Port 9 resorta otvorena je i Art galerija koju će tijekom sezone krasiti samostalne izložbe renomiranih hrvatskih autora – Charlesa Billicha, Željka Senečića, Nine ErGott i Jasminke Škalić.

U sklopu Art galerije nalazi se i concept store u kojem su izloženi proizvodi hrvatskih umjetnika i dizajnera, poput haljina Krie designa, nakita Jasminke Škalić, specijalnih modela sunčanih naočala iz Tvornice naočala, pa sve do svilenih marama s likom Marka Pola.

galerija port9

Osim galerije i posebna mjesta za posjetitelje čini Instagram mapa

Kako bi znali koja su najatraktivnija mjesta za snimanje savršenih fotografija i kako bi razglednica Korčule obišla svijet Port 9 je osmislio jedinstvenu mapu Instagram lokacija.

instagram krila port9

Riječ je o prvom takvom projektu u Hrvatskoj, a na mapi koju svi gosti dobiju prilikom dolaska označeno je sedam atraktivnih lokacija unutar resorta.

port 9

Facebook Like Button