Radionica za ljubavne parove

Besplatna stručna radionica za ljubavne parove Jeste li spremni za (r)evoluciju svog odnosa?

It takes two to tango! Svi smo mi u neprestanoj (inter)akciji gdje svoje djelovanje pokušavamo uskladiti s drugima. Ipak, najkrhkiji smo kad cijelim svojim bićem i srcem uplovimo u ljubavni odnos i sa svojom drugom polovicom snivamo snove o zajedničkom životu, obitelji i budućnosti. U vrijeme kada brakovi i veze pucaju ko grančice na vjetru, a samoća postaje i ostaje rak-rana današnjeg društva, možda je pravi trenutak da vizualni make over zamijenimo unutrašnjim, da se prepustimo znanjima i ljudima koji nas, stručno i prpošno, edukativno i zabavno, mogu naučiti kako kormilariti nestabilnim vodama još nestabilnijih odnosa, i kako sigurno i ispunjeno naposljetku stići do kopna gdje ćemo ugnijezditi sebe i svoju ljubav.

Upravo toj problematici, sa željom da nam otkriju tajne uspješnih odnosa, posvetili su se naša poznata psihoterapeutkinja i life coach Mirta Fraisman-Čobanov te njen poslovni partner, magistar psihologije Igor Čerenšek te odlučili pokloniti besplatnu radionicu za ljubavne parove, zakazanu za 27. svibnja (od 17.30 do 20.30 h), za koju će se, ovisno o broju zainteresiranih, naknadno javiti točno mjesto održavanja.

Ako ste spremni za pravu, do korijena, ljubavnu (r)evoluciju, ili poznajete neki par iz svoje blizine otvoren prema novim iskustvima i radu na sebi, prijavite sebe ili njih na http://www.partus-edukacija.com/program/pricajmo-ljubav-12

U tek nekoliko sati aktivne radionice, u ugodnoj atmosferi, u nizu prije svega zabavnih a targetovski osmišljenih aktivnosti, updatejte sve ono dobro što vas povezuje s vašom boljom polovicom, osvježite strast i kreativnost, naučite pobijediti strah i izliječiti bolne točke svog odnosa koji uistinu, uz malo truda i dobre volje, može biti lepršaviji, ispunjeniji i sretniji.

Uz to, također muško-ženski duet stručnjaka, Mirte i Igora, bit će vam rado na raspolaganju za sva pitanja koja vas muče te spremni s vama podijeliti korisne i vrlo lako primjenjive savjete, s kojima naoružani već sutra možete promijeniti svoju ljubavnu svakodnevicu.

Požurite jer broj mjesta je ograničen, i ne zaboravite da je jedino u snovima i ljubavi ama baš sve – moguće.

Uz dopuštenje: PričAjmo ljubav (sve fotografije)

Facebook Like Button