Leo Jurešić otkriva recept za savršeno mekane i prozračne krafne koje lako možete pripremiti i u vlastitoj kuhinji.
Pan-pek s tradicijom rada punih 32 godine u trgovinama diljem Hrvatske otkriva tajnu i recept najmekših i najukusnijih krafni.
Valentinovo je pred vratima, a nema boljeg načina da izrazite ljubav nego s neodoljivom čokoladnom tortom.
Ovaj recept za balotice od dimljene ribe izuzeto je jednostavan za napraviti, a prepun je savršenih okusa i mirisa koji će vašu trpezu učiniti puno bogatijom.
Orzo od liganja sočan je recept koji nam dolazi iz kuhinje restorana Bota Šare, a svi znamo da je ječam itekako hranjiva namirnica koja u spoju s lignjama i mirisnim bijelim vinom daje sjajne okuse na vašem tanjuru.
Kolač od rogača bit će pravi slatki specijalitet zimskih okusa na vašoj blagdanskoj trpezi, a miris domaćeg kolača uvijek je doprinosi domaćoj i toploj atmosferi u našem domu.
Vruća čokolada! Zašto? Savršena je za vrijeme hladnih zimskih mjeseci, a idealna je i kao dodatak večeri na kraju dana.
Kuhani buncek sa restanim krumpirom i kiselim kupusom savršeno je i pravo zimsko jelo koje obožavamo jesti u hladnim danima.
Uvertira u ručak počinje torticom od svježeg sira s lješnjacima
. Ova čarolija izgleda kao pravo osvježenje na tanjuru. Koloristično i razigrano, predjelo od finog svježeg sira i slatkih lješnjaka prava uvertira u glavno jelo na vašem stolu.
Miris domaće prepžene slanine u kombinciji s pečenom bučom odmah kod mnogih otvara apetit, a još ako volite rižoto onda je ovaj recept kao stvoren za vas!
Što nam finoga predlaže Matija Bregeš, chef restorana Boškinac i član JRE chefova za glavno jelo od janjetine svakako treba probrati.
Rožata ili rozata neodoljiv je desert, a pred vama je izvrstan i originalan tradicionalan recept koji nam dolazi s otoka Korčule, a kada ovu rožatu jednom napravite sami željeti ćete ga ponavljati i ponavljati
.