Hrvatska kuhinja

Ljeto je vrijeme kada svi tragamo za osvježavajućim, laganim i ukusnim jelima koja nam pomažu da se rashladimo i uživamo u toplim danima. Predjelo s rikulom i hobotnicom na lešo idealno je za ljetne večere

Bajadera je slastica koja svojim bogatim okusom i elegantnom prezentacijom osvaja srca svih ljubitelja slatkog. Ovaj tradicionalni desert, omiljen u mnogim domovima, lako se može pripremiti kod kuće.

Soparnik su zvali jelo za siromahe u mediteranskom dijelu Hrvatske, no ovo jelo je danas izuzetno popularno, hranjivo i što je dosta važno vrlo lagano se priprema.

Svi znamo da je hobotnica ispod peke pravi morski specijalitet, ali su nam iz kuhinje restorana Bota Šare otkrili kako hobotnicu ispod peke možete pripremiti i u svojoj kuhinji. Zanosni mirisi i okusi će biti izuzetno aromatični i neodoljivi, a sočnost i okusi jednaki onima kad ste hobotnicu pripremljenu a la peka isprobali u nekom od najboljih dalmatinskih restorana.

Gastro blogerica Ana Ivančić donosi recept sa šparogama kojim možete ovu proljetnu namirnicu, bogatu hranjivim tvarima i vitaminima, iskoristiti na drugačiji i nov način.

Tražite brzi desert koji će oduševiti vaše goste i biti kruna svakog obroka?

Očarajte obitelj i prijatelje s tradicionalnom uskrsnom poslasticom uz recept i korisne savjete chefa Vukadina
Pinca, sirnica ili uskrsna pogača – bez obzira kako je nazvali

Poznati chef i zvijezda MasterChef žirija podijelio recept za jedno od svojih omiljenih jela s domaćom manistrom.

Otkrijte kako možete kombinirati bogate okuse craft piva s nježnom piletinom u ovom jedinstvenom receptu.

Leo Jurešić otkriva recept za savršeno mekane i prozračne krafne koje lako možete pripremiti i u vlastitoj kuhinji.

Pan-pek s tradicijom rada punih 32 godine u trgovinama diljem Hrvatske otkriva tajnu i recept najmekših i najukusnijih krafni.

Ovaj recept za balotice od dimljene ribe izuzeto je jednostavan za napraviti, a prepun je savršenih okusa i mirisa koji će vašu trpezu učiniti puno bogatijom.