Renomirani svjetski konzultant za vina u Zagrebu

Tikveš Wine Experience uz prezentaciju specijalnog gosta MW Petera McCombiea.

Tikveš Wine Experience u organizaciji vinarije Tikveš, održan je u punom sjaju, te pokazao koliko je značajan u regiji. Uz veliki izbor vina, koja su imali prilike probati, gosti su se prepustili uživanju u izvrsnoj hrani i odličnoj atmosferi.

tikves-bela-voda

Peter McCombie proveo je goste ovog gala događaja kroz vinsko putovanje poznate makedonske vinarije Tikveš, gdje su gosti mogli iznenaditi svoje osjetilne pupoljke vinskim delicijama.

peter-mccombie-katerina-kostovska

Specijalni gost na ovom eventu bio je renomirani svjetski konzultant i co Chairman International Wine Challenge-a „Master of Wine“ Peter McCombie. Gostima je pružena prilika da putem pomno odabrane selekcije vina upoznaju podneblje iz kojeg potječu vina Tikveš te otkriju filozofiju proizvodnje vina, karakteristike te sve njihove prednosti.

tikves-alexandria

Glavni direktor vinarijeTikveš, Radoš Vukićević je naglasio kako „Tikveš“ ima ambiciju postati svjetski poznati vinski brand te dodao, kako to podrazumijeva i približavanje najvišim svjetskim standardima u proizvodnji vina što se potvrđuje brojnim nagradama na svjetskim natjecanjima koje Tikveš osvaja i to u prosjeku više od 50 svake godine. Tikveš kao vinarija, i renomirana tvrtka svakako cijeni hrvatsko tržište, te ovaj Wine Experiance smatra samo jednim od koraka u približavanju brenda Hrvatskim potrošačima.

rados-vukicevic

Na gala večeri predstaviljeno je 5 vrsta premium vina iz ponude vinarije „Tikveš“ koja su dostupna i na Hrvatskom tržištu.
> Alexandria Cuveé belavintage 2017
> Bela Voda (bijelo) vintage 2016
> Vranec Special Selection, vintage 2015
> Bela Voda (red), vintage 2015
> Temjanika Special Selection, vintage 2017

peter-mccombie

Facebook Like Button