Restoran Khala na neobičan način predstavio brojne jesenske specijalitete

Jedna posve neobična revija oduševit će gastroljupce. Manekenke su, kao rijetko kada, pale u drugi plan pred sushijem, sashimijem i raznim rolicama.

Zagrebačka gastro oaza Khala na neobičan je način predstavila brojne specijalitete koji nas očekuju ove jeseni.

khala-revija-hrana-1

Khala bar i restoran već gotovo dva desetljeća privlači mnogobrojne goste bogatom ponudom delicija gdje se mogu naći više vrsta sushija, ali i izvrsnom ponudom hrvatskih vina koji se mogu kušati ovisno o godišnjem dobu.

Interijer koji odiše elegancijom i luksuzom, kao i vrhunska produkcija zvuka te bogata zabavna ponuda najava su neobične jeseni.

Također, revija modnih dodataka hrvatske dizajnerice Vjere Furman, koja već godinama živi i gradi uspješnu karijeru u svjetskoj prijestolnici mode Londonu, oduševila je svepristune ljubitelje mode i gastronomskih delicija.

Uz bogatu ponudu jela, manekenke su svim zaljubljenicima mode predstavile modne dodatke brenda Vjera V, koji odiše sifisticiranošću visoke svjetske mode.

khala-revija-hrana-2

khala-revija-hrana-4

Vjera je rođena Hrvatica koja je svoj kreativni put razvila na pariškoj umjetničkoj akademiji Ecole Lesage te se nakon toga uputila u London gdje dizajnira i kreira ručno rađene komade ukrašene Swarovski kristalima, biserima i perlama.

Klasične krojeve pretvara u bajkovite komade među kojima prevladava čipka, svila i baršun. Krojevi i modni detalji naglašavaju ženstvenost i eleganciju.

khala-revija-hrana-3

Uz dopuštenje: Select PR (sve fotografije)