Samo jedna ponijet će krunu Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta

I ove godine Rovinjski hotel Lone 12. prosinca 2023. postat će središte ljepote, zahvaljujući izboru Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta, koji se tradicionalno održava uz veliku podršku turističke zajednice Rovinja i grada Rovinja – krune Mediterana koji je ujedno i višestruki turistički prvak Hrvatske.

kraljica-hrvatske-rovinj-1

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“. O kvaliteti spomenutog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme kraljevskog vjenčanja.

kraljica-hrvatske-rovinj-2

Organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno su najavili kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World – Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku. Kažu da je došao trenutak najaviti izbor za Kraljicu Svijeta koji će se po prvi puta ubrzo održati u Hrvatskoj.

kraljica-hrvatske-rovinj-3

Djevojke će se predstaviti u predivnim i raskošnim vjenčanicama i svečanim haljinama salona Nikolina koje se mogu vidjeti u svim gradovima Hrvatske, te u bundama najstarije hrvatske krznarije Sumrak. Za siguran hod i udobne cipele pobrinut će se poznati Austrijski brend Högl, za frizure finalistica bit će zadužen frizerski salon Gea, dok će za make-up biti zadužen IBeauty studio, vlasnice Ive Berišić.

kraljica-hrvatske-rovinj-4

Za prekrasan izgled i ljepotu finalistica pobrinuli su se brendovi novozelandska organska kozmetika Lemon & Beaker i engleska kozmetika Clinisoothe. Za zdravlje i dobar izgled natjecateljica brinu se Poliklinika Veir, Poliklinika Medikol, Poliklinika Rotim, Specijalna bolnica Neurospine.

kraljica-hrvatske-rovinj-5

Službeni prijevoznik za ugodnu vožnju Kraljica Hrvatske je Brioni Pula. Kandidatkinje iz raznih dijelova Hrvatske završne pripreme za izbor odradile su u Rovinju, Puli te NP Brijuni gdje su imale posebnu čast, baš poput Angeline Jolie i princeze Karoline od Monaka družiti se i hraniti najstariju slonicu Lanku.

Bogate nagrade natjecateljicama osigurali su Kanaan, novozelandska organska kozmetika Lemon & Beaker, Poliklinika Veir, Zlatarna Dodić, krznarija Sumrak, Semark i Kozmetika Feniks.

kraljica-hrvatske-rovinj-6

Svečanost će voditi poznata Američka voditeljica Diane McInerney na engleskom jeziku uz zabavani voditeljski par, Zlatu Mück Sušec i Maria Sedmaka, a u zabavnom dijelu izbora nastupaju svima dobro poznati pjevač Goran Karan, te grupa Učiteljice.

Pored pjevačkih točaka, svojim plesnim vještinama zaplesat će i odlična plesna skupina Megablast. Za degustaciju rovinjskih delicija pobrinut će se restoran Dario, a za piće dobrodošlice Darna iz Rovinja. Za izradu prekrasnih buketa zadužena je cvjećarna Flower Shop S iz Pule, Poreča i Vrsara, za uređenje prostora zaduženi su Celebration – Balloons & Fireworks.

Ovoj svečanoj manifestaciji može pridružiti svatko i podržati festival ljepote, talenta i zabave stoga je preporuka rezervirati datum 12. prosinca u 19:00 sati za Kraljicu Hrvatske. Sve prisutne očekuje vrhunska zabava koju su organizatori pripremili.

Ulaz je slobodan, a rezervacija pozivnice može se učiniti putem e-mail adrese: info@kraljica-hrvatske.hr

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button