Sandra Bagarić hrvatska sopranistica govori o svojim uspomenama iz Portorika i strahu od letenja

Simpatična sopranistica govori o romantičnim uspomenama iz Portorika, strahu od letenja i vrhunskim hotelima

Može li itko odoljeti šarmu Sandre Bagarić? Simpatična pjevačica oduzima dah svojim talentom i pozitivnim duhom gdje god se pojavi – kao solistica na domaćim i inozemnim pozornicama, dok glumi i pjeva na daskama koje život znače Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija, ili dok vodi povremene televizijske i glazbene projekte.

Zahvaljujući glazbi Sandra bagarić je sa suprugom Darkom Domitrovićem proputovala dobar dio svijeta, pa smo s njom porazgovarali o omiljenim svjetskim destinacijama i nekim neobičnim putničkim navikama.

W: Majka, supruga, sopranistica, glumica, voditeljica…Kad se sve to stigne?

Brza sam, što u jednu ruku prednost, ali što sam starija pomalo i mana, volim istraživati, eksperimentirati i pomalo koketirati sa svim scenskim žanrovima, ponekad znam pucati po šavovima, ali bitno mi je samo da se dobro zabavljam i naravno da imam podršku svoje obitelji i dobru logistiku.

W: Zbog poslovnih angažmana često putujete diljem svijeta. Uživate li u putovanjima?

Imamo sreću da suprug i ja zajedno radimo, spojimo ugodno s korisnim, podijelimo tu ljepotu u dvoje, uživamo u bijegu od svakodnevice, nahranimo osjetila novim iskustvima. Kako je naš posao luksuzan, tako smo uvijek smješteni u dobrim hotelima i nastupamo u lijepim dvoranama, sa svakog putovanja donesemo puno lijepih uspomena, a i dupli honorar u istu kasu.

W: Imate li vremena za istraživanje gradova u kojima nastupate, ili se na takvim putovanjima isključivo koncentrirate na glazbu?

Obično na destinacijama na kojima nastupamo ostajemo 3-5 dana, na nekima i više, a prekooceanskima minimalno tjedan dana, naravno da se ubijemo od hodanja tako da ja svoje nožice jedva uguram u štiklice, ali iako me noge bole, duša je nahranjena.

W: Koja vam je zemlja ostala u prekrasnom sjećanju i zašto?

Portoriko na kojem smo proveli mjesec dana, njihov temperament, boje, klima, kulinarski specijaliteti, a od svega moj suprug i ja smo se tako voljeli , bili sami i bili posvećeni jedno drugom…Ah te uspomene…inače na Portoriku vlada matrijarhat i to mi je super.

W: Je li istina da se bojite leta zrakoplovom?

Što sam starija iracionalni strah je sve jači, preferiram auto , ali za duže relacije ipak je avion spas, čak su me i piloti par puta primili u kabinu, ali svejedno prije leta promijenim agregatno stanje.

W: Pakirate li se kao prava žena – brdo odjeće i kozmetike koju ne stignete potrošiti, ili ste racionalni s prostorom u koferu?

Uvijek imam overweight i back up svim stvari, bezuspješno sam pokušavala racionalizirati prtljagu. To ostavljam onim organiziranim…

W: Bez čega ne možete na putovanjima?

Ne mogu bez muža nosača i tenisica.

W: Jeste li skloni eksperimentiranju s novim okusima na putovanjima?

Apsolutno. Svežderi smo oboje i beskrajno se veselimo novim okusima.

W: Koja vam je nacionalna kuhinja najdraža?

Japanska.

W: Koja vam se zemlja nalazi na listi želja?

Australija, nadam se uskoro. Moja sestra sa obitelji živi u Canberri.

W: Kakvi su vam planovi za ovo ljeto?

Teška recesija je napala ovu našu dragu zemlju, a i šire tako da ću prvi puta u životu tri mjeseca činiti fotosintezu na moru. Uh meraka…

ARHIVA PRIVATNOG ALBUMA SANDRE BAGARIĆ (sve fotografije)

Facebook Like Button