Savršen Popust u Savršenoj Ponudi Sol i Papar dućana

Posebna ponuda samo za čitatelje Wish hr portala! Učinite svoje kuhanje savršenim od početka do kraja uz popust od 20%.

Odlučili smo vas uvesti u svijet pripremanja hrane s pravim “alatom”, jer istinita poslovica kaže da bez alata nema niti zanata. Svatko tko se brine o sebi, brine se ponajviše o prehrani koja čini temelj našeg zdravlja, bolje aktivnosti i dobrih emocija. Stoga zaista nije svejedno na koji način pripremamo hranu i s kojim alatom je tretiramo, budući da nastojimo pribaviti što prirodnije uzgajane proizvode.

Za vas smo, u suradnji s odlično koncipiranim dućanom Sol i papar, omogućili popust od 20% na čak 5 vrsta profesionalnih noževa.

Prodajno izložbeni salon Sol i papar obiluje posebno biranim brandovima za kuhinju i stol koje su do nedavno mogli koristiti samo vrhunski majstori kuhinja. Ako krenemo od postavke da čarolija ukusnog obroka počinje već s odabirom posuđa, noževa i ostalih instrumenata kuhanja, onda nam dozvolite da Vas opremimo za to.

Noževi svakako spadaju u kuhinjski pribor i alat koji se ne kupuje često i svi znamo da oni mogu trajati skoro “vječno” ako se odabere profesionalna marka i proizvođač stoga na tome ne bi trebalo štedjeti. Opće je poznato da veliki kulinarski majstori svugdje sa sobom nose i ljubomorno čuvaju upravo svoje noževe koji im omogućavaju savršeno izrezanu i narezanu hranu koja stoga zadržava više nutritivnih vrijednosti i okusa. Tajna formula svakog ukusnog obroka leži upravo u početku pripreme, odnosno rezanju.

Kako bi vas detaljno upoznali sa svim “tajnama” odabira noževa, kakvih vrsta noževa ima, kako i čemu oni služe i u konačnici kako se njima koristi pripremili smo nekoliko tekstova od strane vrhunskih stručnjaka koji će vaše kulinarske sposobnosti i uživanje u hrani doveli do savršenstva.
Osnovno o noževima
Kvaliteta noževa
Odabir kuhinjskog noža

Izdvojeno:

Na sve prikazane redovite cijene profesionalnih noževa u Wish hr izlogu tijekom narednih 30 dana svi čitatelji Wish hr portala dobivaju popust od čak 20%.

Šef nož – 662,00 kn
sef-noz

Azijski šef nož – 527,00 kn
azijski-sef-noz

Santoku nož – 634,00 kn
santoku-noz

Utiliti nož – 433,00 kn
utiliti-noz

Nož za filetiranje – 609,00 kn
noz-za-filetiranje

sol-i-papar
Vlaška ul. 78, 10000, Zagreb

Facebook Like Button