Saznajte sve o humanitarnom foto natječaju CEWE Photo Award

Počeo je najveći humanitarni foto natječaj CEWE Photo Award!Međunarodni foto natječaj, u kojem prijavom svojih fotografija pomažete organizaciji SOS Dječja Sela, i ove godine očekuje veliki broj prijava iz Hrvatske.

Iako su prethodna dva izdanja CEWE Photo Award-a imali rekordan broj prijava pa su oba proglašena najvećim foto natječajem na svijetu, i ove godine se očekuje rekordni broj prijava na globalnoj razini, ali i u Hrvatskoj.

HR_cewe_int_oth_photo_award_2023

CEWE Photo Award 2021 za sada dominira s više od 600.000 prijavljenih fotografija, a time i s preko 60.000 € doniranih organizaciji SOS Dječja Sela jer za svaku prijavljenu fotografiju na natječaj, Cewe ovoj organizaciji donira 0,10 €.

Baš kao i prethodnih godina, svoje peto izdanje CEWE Photo Award započeo je s poznatim motom „Naš svijet je lijep“. Tako svi ljubitelji fotografije svoje amaterske ili profesionalne fotografije mogu prijaviti u čak 10 različitih kategorija.

Svaki korisnik može prijaviti do 100 fotografija i tako potaknuti donaciju do čak 10 € dijeleći pritom svoja zapažanja ljepota svijeta, ali i sudjelujući i u borbi za nagrade ukupnog fonda u iznosu od 250.000 €.  

fotografija Alen Tkalčec

Pobjednička fotografija CEWE Photo Award-a 2021, Manferd Voss

Bez obzira jeste li profesionalni fotograf ili netko tko jednostavno voli fotografirati, prijavljujte svoje fotografije i pratite CEWE Photo Award jer ćemo, osim ukupnih pobjednika, svaki mjesec birati i nagrađivati i mjesečne pobjednike, a u samom finalu nagradu osvajaju 1.000 top plasiranih fotografija.

fotografija Manfred Voss

Nagrađena fotografija hrvatskog autora Julien Duvala, iz kategorije Arhitektura, plasirana u top 1.000 fotografija
„Od preko 170 zemalja iz kojih su prijavljivane fotografije, Hrvatska je u proteklim foto natječajima u samom vrhu po broju prijavljenih fotografija na broj stanovnika, što još jednom ukazuje na naše veliko srce i empatiju prema onima kojima je potrebna pomoć.

Osim toga, ponosni smo i na interes za samu fotografiju kao i na kulturu čuvanja fotografija u fizičkom obliku“ kazao je Igor Roth, regionalni direktor tvrtke Cewe.

CEWE Petra Čolak

Fotografija nagrađenog hrvatskog autora Alena Tkalčeca

Fotografiranje i čuvanje lijepih uspomena u fizičkom obliku svojevrsno je emotivno naslijeđe pa ne čudi da se izrada fotografija sve popularnija, kako u svijetu, tako i kod nas. Posebno je lijepo što je danas taj proces prilagođen digitalnom dobu, iznimno jednostavan i brz pa svoje fotografije, s dostavom na kućnu adresu možete naručiti u svega nekoliko minuta.

Fotografija: Petra Čolak
Sada imate i razlog više da izradite svoje fotografije jer do kraja lipnja možete naručiti Standard fotografije formata 10” po cijeni od 0,45 kn/komad za preko 100 naručenih fotografija. Uživajte u svojim uspomenama!

Facebook Like Button