Sedmorica veličanstvenih

Ekskluzivno vam predstavljamo najnoviju kino najavu za akcijski spektakl godine: Sedmorica veličanstvenih.

Iako je za mjesec rujan najavljen dolazak novog nastavka serijala o Bridget Jones, muški dio publike nikako neće ostati zakinut za dobar kino provod. Dapače, oni će uživati još više u pravom akcijskom spektaklu majstorskog redatelja Antoinea Fuque – Sedmorica veličanstvenih! Ovim putem ekskluzivno vam donosimo najnoviju kino najavu za ovaj siguran filmski hit u kojem je glavnu ulogu ostvarila holivudska zvijezda i dvostruki dobitnik nagrade Oscar Denzel Washington! Akcijski spektakl SEDMORICA VELIČANSTVENIH u domaća kina i IMAX stiže 22. rujna.

Gradić Rose Creek nalazi se pod smrtonosnom kontrolom industrijalista Bartholomewa Boguea pa očajni građani zatraže pomoć sedmorice odmetnika, lovaca na glave, kockara i unajmljenih revolveraša – Sama Chisloma, Josha Farradaya, Goodnighta Robicheauxa, Jacka Hornea, Billyja Rocka, Vasqueza i Reda Harvesta. Dok pripremaju grad na krvavi obračun za koji znaju da će kad-tad uslijediti, sedmorica plaćenika na kraju se neće boriti isključivo za novac, već i za nešto puno vrijednije…

sedmorica-velicanstvenih

Uz Denzela Washingtona glavne uloge u filmu SEDMORICA VELIČANSTVENIH ostvarili su Chris Pratt, Ethan Hawke i Peter Sarsgaard, a pridružuju im se i Vincent D’Onofrio, Byung-Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo te Martin Sensmeier. Akcijski spektakl SEDMORICA VELIČANSTVENIH remake je remek-djela „Sedam samuraja“ najvećeg japanskog redatelja Akire Kurosawe koji se danas nalazi na praktički svim listama najboljih i najutjecajnijih filmova ikada snimljenih. Godine 1960. snimljen je i istoimeni western klasik s Yulom Brynnerom, Elijem Wallachom, Charlesom Bronsonom i Steveom McQueenom u glavnim ulogama.

sedmorica-velicanstenih-1

Scenarij su zajedničkim snagama napisali John Lee Hancock (scenarist i redatelj hvaljene sportske drame „Priča o prvaku“ za koji je Sandra Bullock osvojila Oscara) i Nic Pizzolatto (kreator i glavni scenarist trenutno jedne od najpopularnijih televizijskih serija „Pravi detektiv“) pa je logično očekivati film koji će, osim što će postati siguran box-office hit, biti i mamac za prave filmoljupce. Iz najnovije kino najave koju vam donosimo jasno je da napetih i eksplozivnih akcijskih scena neće nedostajati.

SEDMORICA VELIČANSTVENIH u domaća kina i IMAX stiže 22. rujna.

Uz dopuštenje: Continental film (sve fotografije)