Sejšeli proglašeni najromantičnijom destinacijom na svijetu za 2021.

Sejšeli afrički otok za zaljubljene najromantičnija je destinacija na svijetu u 2021. godini.

Ljubav je u zraku i nema boljeg mjesta za slavlje romantike od Sejšela jer su otoci Indijskog oceana na dodjeli nagrada World Travel Awards 2021 okrunjeni titulom “najromantičnije destinacije na svijetu”.

sejšeli najljepsa destinacija u 2021

Sejšeli su zasjeli na prvo mjesto kada je u pitanju romantika. Iza sebe su ostavili ostale nominirane destinacije kao što su Antigua i Barbuda, pustinja Atacama, Čile, Bali, Indonezija, Jamajka, Jordan, Maldivi, Mauricijus, Sveta Lucija, Bahami i otočje Turks & Caicos.

sejseli-otok-002
© Datingscout

Nije iznenađenje da su Sejšeli proglašeni najromantičnijom destinacijom na svijetu. Njihova izvanredna i egzotična ljepota te predanost privatnosti privlače parove iz cijelog svijeta.

Pogotovo onih koji traže idealno odredište za vjenčanje ili romantični medeni mjesec. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea te George Clooney i Amal Alamuddin su među onima koji su odabrali baš idilične Sejšele za svoj medeni mjesec.
“Ova nagrada učvršćuje istaknutu poziciju Sejšela na današnjem konkurentnom tržištu.”

sejšeli afrika

Tako je izjavila gospođa Sherin Francis, glavna tajnica za turizam. “Ima ogroman značaj i drago nam je što je prepoznato da i dalje idemo naprijed za naše klijente te da nastojimo zemlju učiniti takvom da će se posjetiteljima urezati u njihovo sjećanje”, nadodaje.

sejseli-otok-003
© Stephane Juban

Priznanje za izvrsnost

World Travel Awards služi za priznanje, nagradu i proslavu izvrsnosti u svim sektorima globalne industrije putovanja i turizma.

Proslavljajući svoju 28. godišnjicu, World Travel Awards pokriva cijeli svijet svojom Velikom turnejom (Grand tour). Radi se o nizu regionalnih gala ceremonija na kojima se za svaki kontinent odaju priznanja za izvrsnost, a sve kulminira velikim finalom na kraju godine.

sejseli-otok-004

Svečane ceremonije World Travel Awards smatraju se važnim događajima u kalendaru putovanja. Na njima prisustvuju ključni donosioci odluka u industriji, influenceri i mediji. Program, njegovi pobjednici i sponzori globalno su zastupljeni na društvenim mrežama, sa svježim dnevnim sadržajem na više platformi.

Izvor: Travel advisor

Facebook Like Button