Poliklinika Sinteza

Sve na jednom mjestu – od ultrazvučnih i dijagnostičkih zahvata, preko kineske medicine i akupunkture do ginekologije i porodništva.
Jedna od značajnih djelatnosti jest i estetska kirurgija odnosno korekcije nosa, odstojećih uški, očnih kapaka i podočnjaka. Na raspolaganju vam je face-lift, liposukcija, te genitalna kirurgija za oba spola. Ovdje možete i umanjiti bore različitim medicinskim tehnikama koje variraju od kemijskog pilinga i dermoabrazije do tretiranja određenog područja hijaluronskom kiselinom ili botoxom.

Jedna od zanimljivosti poliklinike jest i lasersko liječenje prekomjernog znojenja – Laser Sweat Ablation – koje se zasniva na uništavanju znojnih žlijezda ispod pazuha. Ožiljci su pritom gotovo nevidljivi, a znojenje se u tom dijelu tijela trajno smanjuje. Obično je dovoljan već jedan tretman, no ukoliko je potrebno – isti se postupak može ponoviti nakon tri mjeseca.

Kirurške i estetske zahvate u Poliklinici Sinteza obavlja profesor dr. Mislav Gjurić i dr. Davor Mijatović iz Zavoda za plastičnu kirurgiju KBC-a Zagreb. Zanimljivo je pripomenuti da je potonji liječnik među prvima u Hrvatskoj koji je izvršio korekciju grudi masnim tkivom pacijentice. Riječ je o prirodnoj alternativi silikonskih umetaka koji podrazumijevanja korištenje masnog tkiva pacijenta s područja stražnjice, trbuha ili gornjeg dijela nogu. Drugim riječima – jedan estetski zahvat kojim rješavate dva problema!

KIRURG: PROF. DOC. DR. SC. MISLAV GJURIĆ i DOC. DR. SC. DAVOR MIJATOVIĆ
SPECIJALNOST: KIRURGIJA LICA I TIJELA
KLINIKA:
SINTEZA
LOKACIJA: ZAGREB (Folnegovićeva 1c)
KONTAKT: tel: +385 (0)1 5005970; e-mail: info@poliklinika-sinteza.hr

Facebook Like Button