Sjana sniženja i popusti u knjižarama i na online platformi

Sjajne vijesti oduševiti će sve ljubitelje dobrih knjiga, a i svih onih koji traže najbolji poklon za ove blagdane.
Iako ove godine Interlibera neće biti, dali smo sve od sebe da naši čitatelji ipak dobiju najznačajniji dio onoga zbog čega se Interliber nametnuo kao omiljena manifestacija knjiga u zemlji – a to je mogućnost kupnje knjiga po jako sniženim cijenama, ali i prilika da se predstave brojni novi naslovi.

09-knjiga-ispod-povrsine

Cijene Profilovih naslova od 9. studenog bit će snižene u brojnim knjižarama i knjižarskim lancima diljem zemlje. Popusti će se kretati od 20 posto za nove naslove (knjige izdane u posljednjih godinu dana) pa sve do 90 posto za nešto starija izdanja.

08-knjiga-dogodilo

Isti popusti vrijedit će i u svim online knjižarama, ali i na svim Profilovim platformama te će biti popraćeni brojnim prigodnim akcijama. Na Profilovoj Facebook stranici organizirali smo i superakciju pod nazivom Internetliber u kojoj nudimo više od 700 naslova po sniženim cijenama, a dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 100 kuna.

08-knjiga-veliki-nasljednik

Posebno nas veseli činjenica što su nam pristigli brojni noviteti, preciznije 16 sjajnih knjiga pripremljenih za ovo za izdavače najvažnije razdoblje u godini.

07-knjiga-totalno

Od proznih naslova tu je senzacionalan, višestruko nagrađivan roman Djevojka, žena, drugo Bernardine Evaristo. Riječ je o romanu koji se zasad prevodi na 34 jezika (od kojih i mongolski, gruzijski, pa i sinhaleški jezik), dobio je i nagradu Booker, a Evaristo se upisala u povijest kao prva crnkinja koja je dobila to prestižno priznanje. Skrenuli bismo vašu pozornost i na Nešto crveno pokraj ceste Anne Tyler, novi prijevod jedne od najboljih američkih autorica našeg doba.

05-knjiga-svi

Od publicističkih pak knjiga izdvajamo Kapital i ideologiju, novi bestseler francuskog ekonomista Thomasa Pikettyja, hit-knjigu Dolly Alderton Sve što znam o ljubavi te knjigu Franjo Kuharić – Kardinal i vlast povjesničara Miroslava Akmadže u kojoj autor donosi niz dosad nepoznatih detalja o životu i djelovanju zagrebačkog nadbiskupa i kardinala Franje Kuharića.

04-knjiga-kuharic

Pripremili smo i niz izuzetnih knjiga za djecu nagrađivanih, iznimno popularnih stranih autora od kojih izdvajamo slikovnicu Svi bismo trebali biti feministi nagrađivane nigerijske spisateljice Chimamande Ngozi Adichie u kojoj je autorica svoj čuveni TED govor preradila za djecu.

03-knjiga-sedam

Najmlađe će čitatelje sigurno razveseliti i nove knjige domaćih zvijezda: Jura i upute za odrastanje nagrađivanog tandema Romana Simića i Manuela Šumberca, Suli u avanturi – škola sjajnog dvojca Maje Šimleše i Svena Nemeta, zatim Mala Mica, dizajnerica Marije Gradečak i Totalno moja priča, neki drugačiji dnevnik, novi autorski projekt naše dugogodišnje urednice knjiga za djecu Jelene Bevandić koji je nastao u suradnji s kreativnim dizajnerima iz Studija 2M.

02-knjiga-nesto-crveno

Katalog noviteta sa sniženim cijenama nalazi se OVDJE.

01-knjiga-suli

Uz dopuštenje: Profil knjiga (sve fotografije)