Vratite se Sebi uz dugo očekivanu knjigu Deana Pelića

Stigao je nastavak apsolutnog bestselera Njegova Strana priče Tebi i knjige, koju je napisao Dean Pelić, u kojoj ćemo opet maksimalno uživati.

Već smo duboko zakoračili u jesen, godišnje doba koje većini predstavlja idealno razdoblje za promjene i novi početak. A za sve koji su u ovom period planirali raditi na sebi i vratiti sebe na prvo mjesto imamo odlične vijesti.

Napokon je u prodaji nova knjiga Deana Pelića – Sebi!

Radi se o dugo očekivanom nastavku apsolutnog bestselera “Njegova strana priče Tebi”.

Mala je vjerojatnost da već do sada niste čuli za Deana Pelića i njegovu knjigu “Njegova strana priče Tebi” koja je, otkako je izašla, srušila sve rekorde čitanosti i prodaje u Hrvatskoj i regiji. A čita se i širem svijeta u zemljama poput Austrije, Njemačke, Francuske, Španjolske, pa čak i SAD-a.

Dean Pelić_Sebi_korica

Knjiga je oduševila tisuće čitateljica i čitatelja te ih potaknula na neka nova razmišljanja, probudila neke nove nade i uvela u svijet još uvijek postojećih džentlmena. A sada, s novim nastavkom knjige, svatko može sebe vratiti na prvo mjesto!

“Sebi” je knjiga o ljubavi, prekidu, prebolijevanju, promjeni, vraćanju na noge, samosvjesnosti te konačnom povratku sebi.

Autor knjige, naš poznati maneken, kolumnist i TV voditelj, Dean Pelić, kojeg na društvenim mrežama prati sveukupno više od 200.000 ljudi istaknuo je da „Ova knjiga predstavlja slobodu, katarzu, optimizam; onaj šapat koji ti je trebao, onaj lagani vjetar u leđa koji si čekala odnosno čekao da konačno kreneš dalje, u pravom smjeru.“

dean-pelic-sebi

Nema sumnje, ako ste željni promjene ova knjiga se čini idealnim odabirom za nadolazeće jesenske dane. Nakon svega pročitanog – vratit ćete se sebi i biti spremni za novi početak! „Jer drugi prolaze. Ti ostaješ. Sebi.“

Knjiga “Sebi” dostupna je ekskluzivno putem službenog web shopa na www.deanpelic.com.

Uz dopuštenje: Fabula (sve fotografije)

Facebook Like Button