Sjenila za oči u nude nijansama uvući će vam se pod kožu

Savršene nude nijanse sjenila za oči ove će jeseni u 2020/2021 biti ultimativne za profinjen izgled vaših očiju. Istaknite oči u 2020. uz novu tehnologiju koja kreira boje s kojima ćete se osjećati dobro, a oči će biti istaknute točno koliko trebaju.

Za apsolutan kontrast, otkrijte nova Satin Crush sjenila za oči

Trendi nude nijanse uvući će vam se pod kožu. Za sve one koji vole radikalnije promjene.

nude sjenila za oci

SUPTILNO ZAVOĐENJE UZ SATIN CRUSH SJENILA ZA OČI
Najljepša je u suptilnosti. Radikalan look u kontrastu s najtamnijim trepavicama: šest nijansi nepristojnih, skandaloznih boja.
Izaberite boju koja će iznijeti vaš stav ili odaberite nijansu koja će odraziti vašu neovisnost.

sjenila za oci YSL

Što je toliko radikalno kod ovih sjenila za oči?

Upotpunite svoj look sa samo jednim potezom prsta. Izuzetno pigmentirana sjenila s novom, dugotrajnom formulom. Iznimno lagane, ali postojane boje za kreiranje savršenog izgleda.
Novo neodoljivo ekskluzivno pakiranje u metalik crnoj boji sa zlatnim okvirom, uz ikonski YSL Cassandre logo u središtu.

prirodne nijanse sjenila za oci

Nove Satin Crush nijanse sjenila

Zaigrajte na suptilnost i izaberite nijansu koja odgovara vašem tonu kože, poput temeljne, svjetlucave baze na kapcima, no možete nanijeti i kontrastnu nijansu za naglašeniji look.

sjenila za oci nude boje

No 1: Scandalous Beige – ova nježna bež nijansa ostavlja svjetlucavi trag na tamnijoj koži, dok na svjetlijoj ostavlja lagani trag boje karamele.
No 2: Excessive Brown – hladna smeđa s diskretnom intenzivnošću s kojojm ćete s lakoćom kreirati savršeni smoky eye look, dok samostalno apliciranje stvara sofisticirani finiš.
No 3: Indecent Nude – ova prekrasna zlatna nijansa sa suptilnim svjetlucavim česticama pomoći će Vam kreirati profinjeni izgled. Možete ju koristiti kao highlighter ispod obrvi kako bi “otvorili” pogled ili jednostavno nanijeti preko cijelog kapka.
No 4: Extreme Copper – nijansa s brončanim i bakrenim tonovima te svjetlucavim česticama koju možete nositi samostalno ili s tušem za oči za dramatičan izgled.
No 5: Radical Rust – bakreni tonovi na novoj razini, obogaćeni metalik smeđom bojom s toplim podtonovima.
No 6: Transgressive Taupe – satenski finiš sa svjetlucavim česticama koji će svakom looku dati dašak glamura.

Facebook Like Button