Specijalan miris za muškarce Acqua di Giò

Miris za muškarce Acqua di Giò Profumo Special Blend, jedinstven je spoj sastojka iz etički prihvatljivih izvora i mineralnih nota koje prožimaju posebno izdanje izrazito muževnog mirisa Acqua di Giò Profumo.

acqua-di-gio-1Koristeći jedinstvene, originalne sastojke mirisa, Alberto Morillas je kreirao Acqua Di Giò Profumo Special Blend, novu ekspresiju muževnosti s još naglašenijim očaravajućim notama.

Tople bazne note kriju ambrox i cachalox, dok je prepoznatljivi pačuli sjedinjen s notama tamjana i akordom balzamaste jele. Po prvi put, lišće pačulija pomno se odabire i skuplja u Gvatemali, u sklopu programa koji je pokrenula ova modna i kozmetička kuća u cilju dobivanja sastojaka iz etički prihvatljivih izvora. Bočica mirisa za ovu je posebnu priliku ukrašena zlatnim odsjajima.

Tvorac parfem, Alberto Morillas, još jednom je uspješno prenio u miris manifest snage i slobode na kojem se temelji Acqua di Giò, istinski revolucionaran miris koji takav status može zahvaliti tehnički sofisticiranim materijalima i probranim sastojcima.

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button