Žene su vratile kult piva u modu

Jedno od najstarijih pića, popularno pivo, u ljetnim vrućinama ponovno se vraća na velika vrata, a žene ga vole sve više. Mali fenomen nije nam promakao u posljednjih godinu dana, a to je kako danas žene jednostavno obožavaju piva.

fabrique-pivo-1

Njih čak 50 vrsta raznih je okusa koji nas svakog dana privlače. Velika većina gostiju su upravo žene koje osim okusa i boja, privlači i način serviranja te priča koju svaka od ovih vrsta priča za sebe. U moru danas popularnih pića, pivo ima jednu od najstarijih povijesti pe ne čudi da je danas njegova proizvodnja, naročito ona craft dovedena do savršenstva.

Poželite li nešto gricnuti uz pivo zavirite u Malu školu za sir i pivo

fabrique-pivo-2

Stari Babilonci već su u svoje vrijeme imali razvijenih 12 vrsta piva

Kasnije su brojne civilizacije preuzimale i usavršavale ovo piće koje je jedno od najrasprostranjenijih na svijetu. Posebna se pažnja pridaje serviranju piva. Vrlo je važno da pivo dok se pije zadrži određenu temperaturu pa tako za gotovo svaku vrstu postoje i staklene čaše, krigle u kojima se ono servira.

OVDJE saznajte Pet najčešćih mitova o pivu

fabrique-pivo-3

Moderna žena će danas nakon posla vrlo rado popiti pivu, on više nije vezana isključivo za muški svijet. Žene povezuju pivo uz svaku prigodu, a posebno su popularni lageri, pšenično pivo, gluten free pivo te ona s okusom voća ili pak čokolade. Isto tako ovisno o dobu godine često se piju i tamna piva.

Da li ste se ikada zapitali kako pivo utječe na vaše zdravlje.

Uz dopuštenje: Select PR (sve fotografije)

Facebook Like Button