Što ćemo voljeti nositi ovog ljeta

Pogledajte odabrane modele majica kratkih rukava, majica s dugim rukavima sa i bez kapuljače te modelima od frotira.
Haljine, hlačice, gornji dijelovi, ogrtači, ženski kombinezoni, pončo, torbe – koji su jedna od prvih iz serije kreativnih novosti ovog globalno poznatog brenda iz Hrvatske na čijem je čelu rovinjski kreativac Mauro Massarotto.

sheriff-cherry-boatlife-1

Svojevrstan osjećaj nostalgije prisutan je u svakom komadu iz ove najnovije, Boatlife Capsule Zero kolekcije

Ta inspiracija prošlim vremenima interpretirana je u totalno nov, moderni mix – klasične baby majice iz 1990-ih i colour-block hlačice od frotira, kratke hlačice u kombinaciji atraktivnih printeva te vaterpolo ogrtači u bojama Olimpijskih krugova.

Unisex majice dugih rukava od debelog pamuka kao i one kratkih rukava izvezene su nautičkim simbolima te postaju idealni komadi za odjenuti preko badića čim stignu one duge ljetne noći.

sheriff-cherry-boatlife-2

Svi modeli, muških i ženskih te unisex majica i dvije ženske haljine proizvedeni su od visoko kvalitetnog pamuka s otisnutim atraktivnim motivima i bogato vezenim nautičkim detaljima – sidrom i zvijezdom, koji su već otprije dobro poznat zaštitni znak Sheriff & Cherry brenda, te atraktivnim detaljima poput jednoga rukava na ženskim modelima.

Moderni krojevi, visokokvalitetan materijal, kvalitetna proizvodnja uz zvijezdu i sidro, logo brenda te zanimljive ilustracije, ovu capsule seriju čine iznimno atraktivnom i nosivom u svakoj prilici.

Majice kratkih rukava dolaze u raznim veličinama, a karakterizira i atraktivan i nosiv “oversized look” uz zanimljive detalje.

sheriff-cherry-boatlife-3

Modele izrađene od bogatog frotira – hlačice, haljine, ogrtače, pončo, majice – karakteriziraju zanimljive kombinacije boja, kvalitetni krojevi te atraktivan dizajn.

Tzv „terrycloth“ kolekcija inspirirana je uniformama za vodene sportove s ljetnih Olimpijskih igara u Los Angelesu 1984. godine. Međutim ovog su puta te „uniforme“ stvorene za party!

“Boatlife Zero je kolekcija koja se u mojoj glavi stvarala godinama, estetika kojom sam se kreativno vodio od ranih dana. Osjetio sam kako je upravo sada pravo vrijeme da se svijet oboja svim tim Sheriff & Cherry šarenilom,” najavljuje Massarotto.

sheriff-cherry-boatlife-4

Ova capsule serija majica i haljina prvi je dio BOATLIFE kolekcije, prve Sheriff & Cherry kolekcije odjeće i kupaćih kostima.

Naime, kad je 2010. osnovao Sheriff&Cherry, rovinjski dizajner Mauro Massarotto znao je da njegova kreativna priča nadilazi sam pojam (sunčanih) naočala te nas je početkom ove godine iznenadio objavom nove, proširene Sheriff & Cherry ponude kroz kolekciju odjeće i kupaćih kostima.

„Po prvi puta stanovnici otoka Sheriff&Cherry nisu skriveni samo iza svojih omiljenih, sunčanih naočala jer Sheriff & Cherry otok od ovoga ljeta i službeno prestaje biti isključivo „nudistička“ zona…“ najavio je tada novitete Massarotto.

sheriff-cherry-boatlife-5

Kolekciju odjeće prati i kolekcija Sheriff&Cherry sunčanih naočala koja je predstavljena u ožujku i već se nalazi u prodaji na www.sheriffandcherry.com i na odabranim adresama.

Svi modeli iz prve capsule serije – majice kratkih rukava i haljine, dostupne su u online prodaji na www.sheriffandcherry.com uz besplatnu dostavu za cijeli svijet. Odabrani modeli iz kolekcije uskoro dolaze i u zagrebački B.A.R.A.B.A. Store.

sheriff-cherry-boatlife-6

Uz dopuštenje: Priredba (sve fotografije)

Facebook Like Button