Studeni u Zagrebačkom plesnom centru

U studenom nas očekuje gostovanje predstave Störlaut njemačke plesne umjetnice Jule Flierl. U svojo solo izvebi vokalno-plesne predstave Jule donosi novu interpretaciju rada berlinske kabaretske umjetnice Valeske Gert koja se nazvala prvom vokalnom plesačicom na svijetu. Predstava je na rasporedu 13. studenog u 20 sati.

Početkom studenog, 08. i 09. u 20 sati na rasporedu je, pretpremijerno i premijerno, predstava nastala u sklopu programa Koreospektar Stvari su kakve jesu. Koreografiju potpisuje Eni Vesović, dramaturgiju Mirna Rustemović, a izvode Dora Kokolj, Ema Kocić i Hrvojaka Begović.

zagrebacki-plesni-centar-predestava-2

Noć kazališta 16.11. u 18 sati donosi repriznu izvedbu predstave rezidencijalnog programa Poskočite anđeli u koreografiji Rajka Pavlića. Predstava je na rasporedu i 15.11. u 20 sati.

POSKOČITE ANĐELI

Nakon rasprodane izvedbe u listopadu, Ognjen Vučinić ponovo izvodi Rave (On)! 19.11. u 20 sati. Autorstvo predstave potpisuju Ognjen Vučinić i Aleksandra Mišić.

zagrebacki-plesni-centar-predestava-1

RAVE ON

Petra Hrašćanec i Saša Božić donose novu predstavu Kolo, pretpremijerno i premijerno 23. i 24. studenog u 20 sati, a koreografkinja Vesna Mimica predstavu Upgrade, pretpremijerno i premijerno 26. i 27. studenog.

Rezidencijalni program zatvara studeni predstavom Conversation Pieces u koreografiji Magdalene Reiter i izvedbi Studija za suvremeni ples, 29. i 30. studenog u 20 sati.

Uz dopuštenje: zagrebački plesni centar (sve fotografije)