Studio Katran razveselit će ovih dana svakog člana obitelji

Izložba, koja se otvara 7. svibnja u Studio Katranu, atraktivnih oldtimera, mini racing formule, finih burgera i koktela na biti će pravo osvježenje nakon duže izolacije.

studio katran izlozba

Nakon nekoliko tjedana karantene, mnoge je razveselila vijest kako se stvari pomalo vraćaju u normalu

Uskoro se otvaraju kafići, restorani, saloni, ali i neke dodatne aktivnosti, posebno osmišljene i namijenjene za sve uzraste.

studio katran

Ideja Studia Katran nastala je kao rezultat manjka sadržaja za obiteljske izlete i aktivnosti u Zagrebu uzrokovane trenutnom situacijom oko koronavirusa, kada brojne obitelji, susjedi i prijatelji ne znaju kako na kvalitetniji način ispuniti i provesti slobodno vrijeme.

studio katran Izlozba oldtimera

Posjetitelji će tako imati prilike, na površini od čak 600 m2, razgledati dvadesetak rijetkih trkaćih automobila te se za uspomenu fotografirati na posebno uređenoj pozadini koja priča jednu novu FotoPriču, a prije ili nakon izložbe na vanjskim objektima počastiti se finim zalogajima, popiti kavu ili pak osvježavajući g&t.

Izlozba oldtimera automobila

Kao nova i svježa ideja za ispuniti slobodno vrijeme na drugačiji način, Studio Katran razveselit će svakog člana obitelji – atraktivni oldtimeri za tate, mini formule za najmlađe, a čak će i mame imati razlog da se ponovno malo dotjeraju i našminkaju, kako bi zablistale na zajedničkoj fotografiji, koja će ostati za lijepu uspomenu.

obitelj zabava

Naravno, sve u skladu s mjerama i na dovoljnim udaljenostima

Ono što je također važno istaknuti jest da će svaka obitelj imati na raspolaganju sat vremena u izložbenom prostoru koji je isključivo namijenjen za njih, kako bi u miru proveli kvalitetno zajedničko vrijeme, uz maksimalno poštivanje mjera zaštite. Iz tog razloga bit će obavezna najava obitelji za točno određen termin.

Ideja koja je oduvijek bila puno više od samog prostora, Katran je pravo oličenje stila, ležernosti, ali i uvijek maštovitih aktivnosti.
Naime, zagrebačka kreativna platforma Studio Katran od svojih samih početaka neumorno stvara sadržaj kojim dodatno obogaćuje svakodnevicu svojih sugrađana, pa su tako i za ovo netipično vrijeme osmislili netipičnu vrstu aktivnosti.

Izlozba oldtimera studio katran

Svojim modernim i prilagodljivim elementima, ovaj prostor postao je omiljena destinacija za razne proslave, evente, vjenčanja, modna i marketinška snimanja i još mnogo toga.

Svakim novim projektom iznova ruše nevidljive granice, a posljednji u nizu pravi je dokaz tome. Ovog puta odlučili su objediniti svoje projekte Foto Priča i Historic Racing Car Croatia u svojevrsnu izložbu trkaćih oldtimera, popraćenu fotografskim setom za obiteljska fotografiranja.

Izložba se otvara 7. svibnja, a za najavu dolaska i više informacija o ovom novom obiteljskom sadržaju u Zagrebu možete doznati na stranici Studio Katran te na društvenim mrežama