Tri najnovija filmska kinohita na zagrebačkom Tuškancu

Filmski tjedan na zagrebačkoj Ljetnoj pozornici Tuškanac započinje u četvrtak, 16. kolovoza. Apsolutni svjetski hitovi omiljeni su i kod naše publike pa ćemo imati priliku pogledati filmove Mamma Mia “Here We Go Again”, Nemoguća misija “Raspad sistema” i Sicario 2 “Rat bez pravila” u Prvom redu do mora filmova.

Projekcije filmova na Ljetnoj pozornici Tuškanac počinju u 21:30 h, a ulaznice je moguće kupiti na blagajni Ljetne pozornice Tuškanac od 20 h po cijeni od 30 kuna. Projekcije su dog-friendly.

mamma-mia-1

U Prvom redu do mora ponovno smo na imaginarnom grčkom otoku Kalokairiju, u novom nastavku fimskog hit-mjuzikla Mamma Mia “Here We Go Again”. Sophie (Amanda Seyfried) bori se s izazovima koje joj je donijela trudnoća, a ohrabrenje pronalazi u priči o prošlosti njezine majke Donne (Meryl Streep).

nemoguca-misija

Opasne vratolomije Toma Cruisea na rasporedu su u petak, 17. kolovoza. U novom nastavku Nemoguće misije: “Raspad sistema”, Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov tim MMF-a (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) zajedno sa saveznicima nađu se u utrci s vremenom kada misija krene po zlu.

sicario

U subotu, 18. kolovoza putujemo na granicu SAD-a i Meksika u filmu Sicario 2 “Rat bez pravila”. Rat zbog droge eskalira jer su karteli počeli trgovati teroristima diljem američke granice. Kako bi pobijedio u ovome ratu, savezni agent Matt Burns (Josh Brolin) će se morati udružiti sa živahnim Alejandrom (Benicio Del Toro).

Uz dopuštenje: vitamin C (sve fotografije)