Underworld: Krvavi ratovi

Pogledajte potpuno novu kino najavu za posljednji nastavak akcijske horor franšize Underworld: Krvavi ratovi koji od četvrtka stiže u naša kina!

Teško je vjerovati da je od prvog nastavka akcijske horor franšize „Underworld“ prošlo skoro punih 14 godina. Kada se taj film 2003. godine započeo prikazivati u kinima malo tko je mogao pretpostaviti da će se upravo iz njega izroditi jedan od najdugovječnijih filmskih serijala 21. stoljeća čiji peti, ujedno i posljednji dio od sljedećeg četvrtka, 1. prosinca gledamo u domaćim kinima. Kao i u svim nastavcima do sada i u ovome glavnu ulogu tumači super seksi Kate Beckinsale koja se tako nakon više od četiri godine vraća ulozi koja ju je proslavila – vampirice Selene koja vodi vječiti rat s Likanima. Ovim putem predstavljamo vam najnoviji trailer koji najavljuje ovaj filmski hit, ali i transformaciju glavne junakinje kakvu nitko nije očekivao!

underworld-2

Međutim, bitka koja će uslijediti u filmu Underworld: Krvavi ratovi prijeti okončati dugogodišnji sukob između vampira i Likana jednom zauvijek. Radnja petog dijela nastavlja se točno tamo gdje je radnja prethodnog nastavka, „Underworld: Buđenje“ završila. Likani su u međuvremenu pronašli novog vođu – Mariusa koji je u njihove redove ulio fanatičan osjećaj svrhe i discipline. Marius neće prezati pred ničim kako bi pronašao Selene i domogao se njezine krvi koja bi ga mogla učiniti najmoćnijim stvorenjem na Zemlji…

Uz Kate Beckinsale u filmu UNDERWORLD: KRVAVI RATOVI glavne su uloge ostvarili Theo James (filmski serijal „Različita“), Lara Pulver („Na rubu sutrašnjice“), Tobias Menzies (televizijske serije „Outlander“ i „The Night Manager“) te James Faulkner i Charles Dance (televizijska serija „Igra prijestolja“). Film je režirala Anna Foerster („Stranac“), a scenarij je napisao Cory Goodman („Posljednji lovac na vještice“) prema priči čiji su autori on i Kyle Ward.

underworld-1

Dosadašnja četiri nastavka akcijske horor franšize UNDERWORLD na svjetskim su kino blagajnama utržila gotovo 500 milijuna dolara od kojih je najgledaniji upravo četvrti, „Underworld: Buđenje“ koji je sam inkasirao blizu 200 milijuna dolara. UNDERWORLD: KRVAVI RATOVI film je prepun spektakularnih akcijskih sekvenci i dosad najkvalitetnijih vizualnih efekata kada su ovaj žanr i serijal u pitanju pa s razlogom iščekujemo ovu pravu filmsku poslasticu namijenjenu svima onima žednima odlične filmske zabave.

Akcijski horor Underworld: Krvavi ratovi u domaća kina i 4DX stiže u četvrtak, 1. prosinca.

Uz dopuštenje: Continental (sve fotografije)