Isprobajte ekskluzivne nijanse o kojima svi bruje

Upoznajte paletu sjenila za oči Naked Honey, predivnih boja upravo za nadolazeće blještave trenutke blagdana.

Zahvaljujući neodoljivoj kombinaciji retro glamura i zlatnog sjaja, ovo je jedina od onih paleta koju ćete trebati cijele godine.
Isprobajte 12 ekskluzivnih nijansi o kojima svi bruje. Savršene su za stvaranje raznih izgleda, od ležernog i sunčanog do opasno zavodljivog.

naked-paleta-sjenilo-01

Pozlatite se s 12 potpuno novih neutralnih zlatnih nijansi koje uključuju klasične zlatne, tople nijanse jantara i raskošne čokoladno smeđe nijanse. Posegnite za našom omiljenom nijansom Amber (koja sjaji), stvorite savršeno zamagljen učinak u stilu smokey eye uz nijansu Sting (topla smeđa mat) ili postanite ovisni o Honey (intenzivna zlatna metalik nijansa) za ultimativni izgled u stilu 70-ih.

naked-paleta-sjenilo-02

Od dnevnog mat izgleda do zavodljivih metalik nijansi, miješanje za postizanje vašeg najboljeg izgleda vrlo je jednostavno, jer uz paletu sjenila za oči Naked Honey dolazi i dvostrana cruelty free veganska četkica.

naked-paleta-sjenilo-03

Na jednom kraju je četkica za razmazivanje, kratka i gusta kako bi omogućila nanošenje sjenila uz donju liniju trepavica ili razmazivanje i miješanje.

Na drugom kraju je precizna četkica savršena za definiranje pregiba kapka i miješanje nijansi. Nećete pronaći drugu paletu koja je ovako slatka.

Uz dopuštenje: L’OREAL ADRIA ( sve fotografije)

Facebook Like Button