Veganski tekući puder uvlači se u našu omiljenu kozmetiku

Dosta nam je proizvoda koji obećavaju bolji ten uz predodžbu da je za besprijekoran izgled potrebno sakriti svoj pravi izgled.

Predstavljamo lagani tekući puder Stay Naked, koji sadrži novu mat, vodootpornu i vegansku formulu za osjećaj prave kože, traje 24 sata i protivi se predodžbi o jednom univerzalnom puderu koji odgovara svima.

Budimo realni—ne samo da svaka osoba ima drugačiji ton kože, nego se i na licu iste osobe može pronaći više različitih nijansi.

Suptilni nas podtonovi čine jedinstvenima, a naših 40 nijansi precizno je osmišljeno tako da ističe pravu boju individualne kože. Pronađi nijansu koja ti savršeno odgovara.

ruz-ljepota-stay-2

Stay Naked tekući puder savršeno pristaje osjećaju naše kože zahvaljujući prozračnoj i fleksibilnoj formuli koja se kreće skupa s tobom.

Ovaj dugotrajni tekući puder ugodniji je na koži i izgleda bolje zbog boje koja odgovara tonu kože i umanjuje vidljivost pora.
Osim toga, veganski je proizvod, nije testiran na životinjama i ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla.

Ne brini, uz visokoprekrivajući korektor Stay Naked riješili smo problem pronalaska pravog tona tvoje kože. Predstavljamo glavni ton—naš ključni element preciznog otkrivanja točne nijanse.

Stvorili smo pravu znanost iz dekorativne kozmetike tako što smo uračunali intenzitet nijansi, glavne tonove i podtonove, a sve kako bismo otkrili tvoju ‘golu istinu’ (odnosno pravu nijansu kože).
Uz prošireni asortiman, u kojem se nalazi 25 veganskih nijasi, imamo dovoljno pokrića za sve.

ruz-ljepota-stay-1

FORMULA KOJA TI SE PRILAGOĐAVA
Želiš maksimalno prekrivanje koje traje 24 sata, ali ne želiš da izgleda umjetno?

Imamo dobre vijesti: dodali smo 25 % više pigmenta visokoprekrivajućem korektoru Stay Naked, a formula je i dalje lagana, prozračna, vodootporna i gotovo neprimjetnog osjećaja na koži.

Uz raspon nijansi od 9 intenziteta, 3 glavna tona i 5 podtonova, jednostavno je postići najbolji ten koji si ikad imala.

Uz dopuštenje: L’OREAL ADRIA (sve fotografije)