Poželite li pak Uskrs provesti kod kuće u krugu obitelji, opušteno i bez stresa u kuhinji, Esplanade za vaš uskrsni stol nudi privlačnu osvježenu GOURMET KOLEKCIJU POSLASTICA ZA VAN.
Sada s dolaskom proljeća osvježili smo ponudu velikih obiteljskih porcija koje su se pokazale kao pun pogodak za naše goste koji su navikli na Esplanadine specijalitete, a ovako ih mogu konzumirati svježe pripremljene u vlastitom domu.
“Tijekom Božića smo imali pravu navalu, pa se gosti već javljaju s narudžbama za uskrsni ručak.
Pripremili smo zaista atraktivan jelovnik s vrhunskim namirnicama, kao i poseban jelovnik za Veliki petak koji sadrži riblje specijalitete poput paštete od bakalara, bakalara na bijelo i crveno, a posebno bih istaknuo dimljene očišćene srdele u marinadi od začinskog bilja i limuna s ukiseljenim povrćem uz koje dolazi domaći hrskavi kruh s ružmarinom iz Esplanadine pekarnice”, izjavio je Miroslav Jurić, sous chef Esplanadine kuhinje.
Domaći ručno rađen Esplanadin kruh sa začinskim biljem, terina od guščje jetre s chutneyjem od jabuke i briošem od maslaca, rillettes od patke s gelom od češnjaka i crostinima sa začinskim biljem.
Tatarski biftek, salata od hobotnice, fine krem juhe od kukuruza i čičoka, goveđi consommé ili klasičan quiche lorraine tek su dio predjela.
Dok kolekcija glavnih jela donosi primamljive poslastice kao što su file brancina s pečenim povrćem, pečena janjeća koljenica s mladim krumpirom i mrkvom, confit od telećeg flama s mladim krumpirom i šparogama, mekani i sočni obrazi crne slavonske svinje s pečenim čičokama, umakom od porta, kremom od celera i crnih tartufa.
A tu je i neizostavna vruća pečena patka sa zapečenim mlincima i crvenim zeljem s umakom od naranče i anisa.
Ne brinite se za slatko – Esplanadini slastičari predlažu tradicionalni Esplanadin kolač sa začinima, sušenim voćem i čokoladom, finu makovnjaču i orahnjaču i neodoljivu selekciju kolačića u pažljivo stiliziranoj ambalaži.
„Naša Gourmet kolekcija za van odgovor je na situaciju u kojoj se nalazimo. Nemogućnost objedovanja u restoranima još nas je prošle godine ponukala da kreiramo ponudu za van.
Iznenadite dragu osobu gurmanskim poslasticama s Esplanadinim potpisom
Narudžbu izvršite telefonom na 091 604 2257 ili e-poštom na gourmet@esplanade.hr, platite bankovnom transakcijom ili aplikacijom Keks Pay, uputite se u Esplanadu, osoblju hotela samo otvorite vrata svojeg automobila i preuzmite narudžbu.
Mogućnost dostave limuzinom dodatno se naplaćuje, a cijena se formira na upit.