Uživajte odmah u glazbenim trenucima s Anom Rucner

„Možda nam je Corona oduzela pozornice, ali nemojte dozvoliti da vam oduzme strast i entuzijazam za stvaranjem“, Ana Rucner.

Ovoga puta, Ana je simbolično odabrala pjesmu „Ashes“ pjevačice Celine Dion, a ovom sjajnom obradom svim glazbenicima poručuje: „Možda nam je Corona oduzela pozornice, ali nemojte dozvoliti da vam oduzme strast i entuzijazam za stvaranjem, baš kao što i stih iz ove pjesme kaže, Let beauty come out of ashes.“

Situacija u kojoj se čitav svijet našao, promijenila je mnogo toga. Iz dana u dan, glazbenici na razno razne načine pokušavaju živjeti glazbu i svojoj publici pružiti mogućnost uživanja u istoj pa makar preko kućnih video uradaka.

Trenutna nemogućnost snimanja profesionalnih video spotova, održavanja koncerata i druženja, potaknula je i našu talentiranu glazbenicu Anu Rucner, da skupa sa svojom sjajnom ekipom, upravo iz udobnosti vlastita doma, približi ljepotu glazbe svima koji u njoj istinski uživaju.

Ana Rucner 05-1

Ono što Ana naglašava kao posebno važno je snažna poruka, koja upravo preko video uradaka služi kao inspiracija, kako publici, tako i kolegama glazbenicima.

Za nju je glazba oduvijek bila jedna od najjačih emocija te univerzalna vrijednost koja nadilazi ovozemaljsko i perfektno govori sve jezike svijeta.

Ana Rucner 01

„Imam sjajnu ekipu koja sudjeluje u stvaranju mojih glazbenih ideja i pomaže mi da ih sprovedem u djelo. Ponosna sam na svoje suradnike koji svojim doprinosom savršeno upotpunjuju našu glazbenu priču, a oni su Miro Grgurić, Marko Duvnjak i Dominik Lučić“ – dodaje Ana.

Ana Rucner 02

Lijepa glazbenica vrijeme provodi kod kuće vježbajući, stvarajući nova djela i simpatične video uratke, a sve u želji kako bi sa svojom publikom, prijateljima i svim ljubiteljima glazbe, podijelila ljubav prema istoj.

Ana Rucner 03

Također, vjeruje da će se vratiti vrijeme kada će ponovo moći dijeliti svoju umjetnost uživo i širiti samo pozitivnu energiju pred voljenom publikom.