Uživajte virtualno 24 sata u tajnama najdražih životinja

Kako biste neometano mogli uživati u pogledu na ta divna stvorenja iz udobnog naslonjača u svom domu, donosimo pregled s tek malenog dijela web kamera, koje su upaljene 24 sata na dan i uživo prenose kretanja i način života pojedinih životinja.

Moderna tehnologija omogućava direktan i neometen uvid u svakodnevni život, kako predivnih domaćih tako i slobodnih divljih životinja.

Uz ove kamere možete uživati u prijenosu kao da se radi o direktnom dokumentarcu koji daje uvid u ponašanje i život pojedine životinjske vrste.

kanadski vuk

Životinje, koje ćete gledati kad god to poželite, nesmetano žive svojim životom, pa vas čekaju razna iznenađenja od praznog gnijezda, polijetanja i slijetanja u gnijezdo, izlijeganja mladunaca iz jaja, hranjenja podmlatka do vesele igre malih tek rođenih braće i sestara pojedine vrste.

engleska farma ovaca

Farma domaćih životinja – Folly Farm u Pembrokeshireu

Na zapadnim rubovima Velike Britanije, u županiji Wales, nalazi se idilični Pembrokeshire, kojega oplahuje more koje u skladu s divljom prirodom čini očaravajući krajolik i obalu.

U tom idiličnom kraju naići ćemo na predivnu farmu Folly, a na njoj je instalirana web kamera koja nam donosi pogled na život domaćih simpatičnih životinja. Možete uživati u pogledu na jariće, ovčice i možda pokojeg magarca koji svakodnevno uživaju u sijenu unutar ograđenog prostora.

Webcams Folly Farm u Pembrokeshireu

orao ribar

Ptica/orao bukoč, poznat kao orao ribar, koja obitava u Baskiji

Volite li ptice, a nikada im se niste mogli dovoljno približiti, pogotovo pticama grabljivicama možete promatrati život u gnijezdu divlje ptice poznate još pod imenom orao ribič ili orao ribar. Ova raskošno lijepa ptica može biti duga do 60 cm s rasponom krila do čak 1,8 m.
Grabljivca bukoča iz Baskije možete promatrati iz centra za ptice Urdaibai.

najveći majmun gorila

Što li rade ogromne gorile u svom staništu

Ako volite najveće živuće primate, iz porodice čovjekolikih majmuna, onda će vas ova kamera odvesti ravno u život predivnih gorila koji bezbrižno jedu, leže ili se igraju.

slonovi slon

Pogledajte što rade slonovi u Zoološkom vrtu Dublina

Slonovi su najveći živući kopneni sisavci i pripadaju redu surlaša te su nam baš zbog toga silno simpatični. Ove ogromne životinje, odnosno omanje krdo slonova, možete pogledati što rade i kako se ponašaju na svom pojilu koje je smješteno u zoološkom vrtu grada Dublina u predivnoj Irskoj.

OVDJE pogledajte Webcam postavljenu u Dublinu

Rodino gnijezdo kao na dlanu

ptica roda
Rode koje u cijelom svijetu simboliziraju dolazak male bebe na svijet predivne su velike ptice koje zapanjuju svojim jako dugim kljunom. Kako to izgleda u gnijezdu jednog para roda saznajte direktim uvidom i okom web kamere. Zavirite u gnijezdo ovog sretnog para roda smještenog u njemačkom gradu Lindheimu.

Što radi preslatka panda u zoološkom vrtu u Edinburgu

Velika panda ubraja se u jednu od najugroženijih životinjskih vrsta. Na jugozapadu Kine zabilježene su još samo 1.864 jedinke ove toliko lijepe životinje.

medvjed panda

Panda je uvijek najomiljeniji lik medvejedića kojeg volimo promatrati dok jede bambus, najomiljenije joj jelo. Zato iz udobnosti svog doma uživate u život jedne pande u zoološkom vrtu Edinburga.
OVDJE pogledajte kako živi panda u Edinburgu

puran purica u prirodi

Smiješni purani na američkoj farmi oduševiti će vas svojim bezbrižnim životom

Pogledajte iz svog udobnog kauča purane koji lijeno trčkaraju po jednoj farmi i nasmijte se do suza :)

kokos nesilica

Kako žive koke nesilice u Nizozemskoj

Zavirimo u svakodnevni radni život kokica na nizozemskoj farmi Rondeel. Kada otvorite link stranice kliknite na ponuđeni banner “Live webcam”.

ovce janjad

Umilne ovčice na farmi Sanctuary

Ugodna staja za ovce Farm Sanctuary savršeno je mjesto za promatranje ovaca, svih dobnih skupina kako se opuštaju zajedno.
Farma Sanctuary je zapravo američka organizacija za zaštitu životinja, osnovana davne 1986. godine, a kako tamo žive ovce ogledajte i uživajte u duhu seoske idile.

orao ribar

Gnijezdo bijeloglavog orla na vašem ekranu uživo

Ovoga puta odputujete virtualno u daleku Ameriku i uživajte u direktnom pogled u gnijezdo para bjeloglavog orla, smještenog visoko u krošnji drveta.

OVDJE ćete saznati kako se odvija život u gnijezdu jednog orla

Akvarij s ribicama uvijek je savršen za opuštanje zato zavirite i uživo pogledajte što sada rade ribe na Malti

akvarij na malti

Malteški nacionalni akvarij pruža užitak u jatima morskih riba i pokojem morskom psu pa ako se želite opustiti i pozdraviti ribice ovog predivnog akvarija, zavalite se u krevetu i uživajte u vodenom svijetu Malte.

OVDJE zavirite u svijet Malteškog akvarija koji će vas oduševiti

Ako ste spremni i želite nastaviti uživati u nekom od ostalih brojnih web kamera koje prenose uživo ponašanja i živote raznih životinja kliknite na YouTube kanal, Explore Live Nature Cams te odaberite i saznajte više o svojoj omiljenoj životinji.

Facebook Like Button