Večera na nebu

Što kažete na konzumaciju laganog obroka u zraku, pedeset metara iznad zagrebačkog Hipodroma?

Povodom predstavljanja nove linije proizvoda Inspiration Electrolux na zagrebački Hipodrom 9. i 10. svibnja dovodi “Dinner in the sky”, kojeg je magazin Forbes uvrstio na ljestvicu deset najneobičnijih restorana na svijetu.

“Dinner in the sky” podiže se 50 metara iznad tla, a odjednom može primiti ukupno 22 gosta. Za javnost će biti otvoren 10. svibnja od 15.30 sati kada će u intervalima od 30 minuta nuditi svim znatiželjnicima ručak, odnosno večeru.

Za dobru atmosferu i potpuni gastro doživljaj brinut će se perspektivni kuhar Ante Udovičić koji se školovao u Francuskoj, a bogato iskustvo duguje radu u poznatim hrvatskim restoranima i hotelima. Valja znati da će kulinarska remek-djela pripremati u zraku pred svojim gostima s nenadmašnim pogledom na Zagreb.

“Dinner in the sky”, u skladu s najstrožim sigurnosnim standardima, do sada je uspješno organiziran u Tokiju, Barceloni, Parizu, Dublinu, Berlinu, Dubaiju, Budimpešti, Las Vegasu, Zurichu…

Ulaznice za ovaj nesvakidašnji gurmanski doživljaj mogu se kupiti preko internetske stranice Eventima ili na istočnom ulazu u Hipodrom od podneva 10. svibnja 2012. Više informacija o samom restoranu, pak, pronađite na službenim stranicama.

UZ DOPUŠTENJE DIALOG KOMUNIKACIJA sve fotografije)

Facebook Like Button