Veuve Clicquot on the road

Chic ambijent ljetne terase Le Bistroa osvanuo u prepoznatljivim žutim bojama šampanjske kuće Veuve Clicquot.

Od 26. – 28. svibnja svi gurmani pozvani su da uživaju u prigodnoj ponudi šampanjaca iz Veuve Clicquot mobilnog bara, kreativnim ‘street food’ poslasticama i DJ-glazbi

Zagreb i Hrvatska po prvi puta su se našli na mapi svjetski poznatih metropola koje je u sklopu turneje „Veuve Clicquot on the road“ posjetila poznata žuta prikolica vrhunske šampanjske kuće Veuve Clicquot nadahnuta dizajnom 50-ih godina prošlog stoljeća.

veuve-clicqout-on-the-road-2

Od 26. do 28. svibnja Zagreb postaje djelom globalnog i ekskluzivnog Veuve Clicquot projekta koji ovime promovira umjetnost te kulturu ispijanja šampanjaca u kombinaciji sa ‘street food’ pripremom hrane. Ovaj ekskluzivni događaj prati i poseban kreativni gurmanski koncept za koji se pobrinula Ana Grgić, Chef de cuisine hotela Esplanade, na čijoj se ljetnoj terasi luksuzna prikolica privremeno i – parkirala.

‘Kombinacija povijesti ove slavne šampanjske kuće i Esplanadinog Le Bistroa, zajednička strast za kvalitetom, inovacijama, dizajnom i novim idejama, stvorili su prirodno partnerstvo koje će se vjerujem nastaviti i u budućnosti.’, naglasio je Ivica Krizmanić, generalni direktor hotela Esplanade te pritom pozvao sve gurmane da posjete Le Bistro.

veuve-clicqout-on-the-road-2

Ljubitelji ‘street food-a’ ovih dana mogu uživati u kreativnim delicijama po pristupačnim cijenama. U ponudi se mogu naći slasne pržene kozice na salati od začinskog bilja, maštoviti ravioli s kozjim sirom i umakom od šampanjca, hladni gazpacho od dinje s Veuve Clicquot pjenom, mini burger s cheddar sirom i domaćim ketchupom od maslina i rajčica, steak sendvič s hrskavim krumpirom i slatki mousse od mascarponea s neodoljivim čokoladnim fudgeom.

veuve-clicqout-on-the-road-1

Za tu prigodu, posjetitelji mogu naručiti rashlađeni šampanjac iz asortimana Veuve Clicquota, kao što je Veuve Clicquot Brut, Veuve Clicquot Rose i Veuve Clicquot La Grande Dame Blanc 2004., i to direktno iz otvorenog bara žute prikolice, koja na svakoj svojoj destinaciji pruža poseban i chic doživljaj svojim posjetiteljima. U večernjim satima za odličnu atmosferu pobrinut će se DJ Luca Goya.

Zagreb i Le Bistro Esplanade bit će domaćini ovog ekskluzivnog događaja do 28. svibnja, a prikolica nastavlja svoju turneju „Veuve Clicquot on the road“ prema Rovinju, gdje će otvoriti svoja vrata i bar u sklopu Red Bull Air Racea 30. i 31. svibnja.

Uz dopuštenje: Laurus dan (sve fotografije)

Facebook Like Button