Vichy predstavio ljetni hit kojeg ćete obožavati

Laboratoriji Vichy predstavili su inovaciju u svojoj poznatoj liniji za zaštiti od sunca Ideal Soleil. Praktične vodice za zaštitu od sunca neizostavne su ovog proljeća i ljeta na gradskim ulicama ili plaži. Ovaj ljetni „must have“ sadrži formule obogaćene Vichy minearaliziranom vodom, glicerinom i vitaminom E.

Ideal Soleil vodice imaju zaštitni faktor 30 i dostupne su u dvije varijante: vodica za zaštitu od sunca obogaćena je hijarulonskom kiselinom i pruža dodatnu hidrataciju kože te vodica koja omogućava bolju preplanulost uz pomoć beta karotena. Ali jedno im je zajedničko: zaštita od UVA i UVB zraka sada je još jednostavnija.

vichy-ideal-soleil-1

Praktičan i učinkovit saveznik za sve tipove kože
Ideal Soleil vodice pogodne su za sve tipove kože što ih čini ključnim saveznikom ovog ljeta u borbi protiv štetnih sunčevih zraka. Učinkovitom kombinacijom filtera i aktivnih sastojaka sprječavaju znakove starenja kao što su bore, manjak elastičnosti kože i sjaja.

Nanošenje vodice putem spreja pruža stopostotno prekrivanje i razvoj tamnih mrlja na koži lica. Njihova osvježavajuća i lagana tekstura ostavlja kožu hidratiziranom i blistavom.
Linija je hipoalergena i testirana pod dermatološkim nadzorom dermatološki testirana.

vichy-ideal-soleil-2

Anti-age Ideal Soleil krema za zaštitu od sunca
Za učinkovito djelovanje protiv znakova starenja, Laboratoriji Vichy ponosni su i na svoju prvu zaštitu od sunca usmjerenu na anti-age efekt. Inovativna formula Ideal Soleil kreme usmjerena je na borbu protiv bora, gubitka elastičnosti i nedostatka sjaja, a sve to uz pomoć antioksidativnog djelovanja.

Njena formula sadrži i plod camu-camu koji je bogat vitaminom C i ima snažno antioksidacijsko djelovanje. Krema je obogaćena i kombušom, ekstraktom fermentiranog crnog čaja koji se u azijskim zemljama koristi preko dvije tisuće godina. Zahvaljujući djelotvornoj formuli koja uključuje i kombušu, koža je blistava, nježna i zaglađena.

Treći ključni sastojak su UV filteri koji sprječavaju prodor UVA i UVB zraka u našu kožu i samim time sprječavaju nastanak bora.

Proizvod je hipoalargen, siguran za osjetljivu kožu, testiran pod dermatološkim nadzorom.

Uz dopuštenje: Komunikacijski laboratorij (sve fotografije)

Facebook Like Button