Villa Dubrovnik – pravo mjesto za početak uspješne karijere u turizmu

Na stjenovitim liticama iznad kristalno čistog mora, smjestila se Villa Dubrovnik – modernistički dragulj povijesnog srca Jadrana. Ovo jedinstveno mjesto za odmor, s kojeg se pruža spektakularan pogled na more i dubrovačke zidine, pravi je odabir za goste koji teže luksuznoj privatnosti i prvoklasnom gostoprimstvu.

villa-dubrovnik-1

Zbog svoje originalne arhitekture u kojoj prevladavaju tonovi bijele boje, hotel je izvanredna suprotnost stjenovitom pejzažu i smaragdno zelenom Jadranu. Čiste linije pružaju nenametljivu profinjenost, a moderan dekor usklađen je s iznimnim gastronomskim iskustvom koji bogatu kulinarsku tradiciju Mediterana predstavlja na suvremen način.

villa-dubrovnik-2

Villa Dubrovnik jedan je od najekskluzivnijih i najnagrađivanijih hrvatskih boutique hotela te član nekih od najprestižnijih kolekcija luksuznih hotela. Jedna od njih, The Leading Hotels of the World, ju je 2016. godine nagradila priznanjem za iznimnu kvalitetu usluge. Villa Dubrovnik ima 56 smještajnih jedinica i mnoštvo bogatih sadržaja koji ju čine jednim od najluksuznijih smještajnih objekata u Hrvatskoj. Najviše gostiju dolazi iz SAD-a i Ujedinjenog Kraljevstva, a od ove godine bilježi i veći broj posjetitelja iz Kanade i Australije.

villa-dubrovnik-3

Temelj i snaga ove uspješne turističke priče su ljudi – stručni i entuzijastični zaposlenici koji gostima osiguravaju vrhunsko iskustvo boravka. Svi djelatnici Ville Dubrovnik prolaze internu edukaciju prije početka rada unutar svojih odjela, što je samo dio sustava edukacije koji se nudi, dok se na godišnjoj razini organiziraju i radionice fokusirane na kvalitetu usluge u hotelijerstvu, u kojima sudjeluju i sami zaposlenici sa svojim iskustvima.

mirna-loncar-strazicic

Uz individualno praćenje rada i sustav i nagrađivanja najboljih, svaki zaposlenik ima priliku profesionalno se razvijati u skladu sa svojim ambicijama.

Uz dopuštenje: Light komunikacije (sve fotografije)