Villa Lenije

Vinkovačko destinacija za opušten odmor i uživanje svim osjetilima.  
Hotel Villa Lenije s četiri zvjezdice svojevrstan je spoj tradicije i novih trendova u arhitekturi.  Raspolaže s 22 smještajne jedinice: 21 dvokrevetnom sobom i jednim apartmanom raspoređenim na dva kata. Katovi su povezani  stubištem i dizalima za goste, a ulaz u hotel je prilagođen osobama s posebnim potrebama.

Sve su sobe klimatizirane te opremljene mini barom, izravnom telefonskom linijom, sustavom inteligentnih soba, interaktivnim TV sistemom, žičnim i wireless pristupom za Internet, sobnim sefom i  sušilom za kosu.

U prizemlju hotela  nalazi se recepcija s mjenjačnicom, caffe bar i Wellness sa zatvorenim bazenom i saunama, private Spa apartmanom, te sobama za kozmetičke tretmane i masaže. Ovdje vam je na raspolaganju i restoran koji služi tradicionalna slavonska jela, te konferencijska dvorana s 50 raspoloživih mjesta te svom potrebnom multimedijalnom opremom.

Cijena noćenja s doručkom  za jednu osobu u dvokrevetnoj sobi je 610 kn, za dvije osobe 880 kn, dok ćete boravak u apartmanu platiti 1500 kn. Grupni cjenik se primjenjuje na grupe iznad 15 osoba, a cijena se dogovara na upit.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL:Villa Lenije 
LOKACIJA: Vinkovci (H. D. Genschera 3)
KONTAKT:  tel 0 (035)32 340 140, mail: info@hotelvillalenije.com
KAKO DOĆI:automobilom, autobusom (udaljenost do autobusnog kolodvora 800 m), vlakom (udaljenost do željezničkog kolodvora  800 m)

Facebook Like Button