Villa Magdalena

Luksuzno opuštanje i dobra zabava u Krapinskim toplicama.
Hotel Villa Magdalena s četiri zvjezdice je prvi ekskluzivni mali hotel s apartmanima u Hrvatskom Zagorju, smješten u samom centru Krapinskih Toplica. Hotel ima devet luksuzno opremljenih smještajnih jedinica: 8 apartmana veličine od 40 do 65 četvornih metara, te jednu sobu. Svaka smještajna jedinica ima jaccuzi u dnevnom boravku, te je direktno spojena na ljekovitu izvorsku termalnu vodu.

Svaki apartman opremljen je klimatizacijskim uređajima uključujući odvojene spavaće sobe s digitalnom regulacijom temperature, bračnim krevetom u odvojenoj spavaćoj sobi (Luxury Suite), odvojenim krevetima u dječjoj sobi (Family Suite) te dodatnim pomoćnim ležajem u dnevnom boravku većih apartmana.

Na raspolaganju su vam i hidromasažne kade s termalnom i ljekovitom vodom, terasa s pogledom na zagorsko zelenilo, veliki LCD televizor u dnevnom boravku, sef, telefon i priključak za Internet, kao i čajna kuhinja s hladnjakom i mikrovalnom pećnicom. Želite li uživati u pomno pripravljenim domaćim i stranim specijalitetima, odaberite hotelski restoran Gourmet.

Na posljednjem katu hotela smještena je wellness zona sa saunama, grijanim klupama, whirpool-om, i bogatom ponudom klasičnih, holističkih i tradicionalnih masaža. Cijena apartmana varira od 400 do 700 kuna po danu i osobi – ovisno o tipu smještajne jedinice, vremenu provedenom u Krapinskim Toplicama te izboru dodatnih pogodnosti.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Villa Magdalena
LOKACIJA:  Krapinske Toplice (Mirna ulica 1)
KONTAKT:  tel.: 0 (0385) 49 233 333, e-mail: info@villa-magdalena.net
KAKO DOĆI:automobilom ili autobusom (100 m udaljenosti do autobusnog kolodvora),  vlakom  (10 km do željezničkog kolodvora)

Facebook Like Button