#VinoZaDoma – nekih se stvari ne treba odreći nikada

U vrijeme kad svi moramo biti odgovorni i ostati doma, ljepotu života otkrit ćemo u sitnicama. Jedna od njih je i čaša dobrog vina, a u Feravinu su se pobrinuli da do nje dođete i bez da izlazite iz kuće.

feravino-vino-za-doma-1

Za ljubitelje vina dobra vijest stiže iz Feričanaca

Novim projektom #VinoZaDoma poznata slavonska vinarija Feravino donosi okuse nove berbe iz linije Dika – i to direktno do kućnih vrata.

feravino-vino-za-doma-2

Uz trendi Graševinu iz 2019., koja je već dobila prvo zlato na nedavnom proljetnom ocjenjivanju Mundus Vini i zavodljivi Rose, također iz 2019., u ponudi je i moderan pjenušac Francesca.
Ova lagana, lepršava i svježa vina sjajno se sljubljuju uz sezonske salate i jela od bijelog mesa. Osim na webshopu Feravina, #VinoZaDoma od sada se može naručiti i na webshopu Wine & More.

feravino-vino-za-doma-3

Čak i u ovim vremenima kada moramo biti solidarni i odgovorni, ne trebamo se odreći malih rituala koji život čini ljepšim. Čaša dobrog vina može podignuti kućnu atmosferu. Naravno, naglasak je na promišljenoj, umjerenoj konzumaciji usmjerenoj na zdravu hranu, lokalne proizvode, ali i zajedničko kuhanje.

Ako do sada niste imali vremena za ovakav pristup vinu, pravi je trenutak da otkrijete koliko vas svakodnevne sitnice mogu učiniti sretnima.

Pogledajte kako možete naručiti svoje omiljeno vino na webshopu Feravina, #VinoZaDoma.

feravino-vino-za-doma-4

„I u ovim trenucima kada se svi borimo protiv korona virusa i kada je riskantno napuštati dom, željeli smo poručiti našim vjernim kupcima i ljubiteljima vina da mislimo na njih, te im omogućiti da kušaju i vina iz 2019. na koja smo posebno ponosni“, istaknuo je Ivan Maričić, predsjednik Uprave vinarije Feravino.

Uz dopuštenje: Lollipop (sve fotografije)