We are your friends

Ultimativni ljetni hit We are your friends ovoga nam kolovoza na velika platna donosi Zaca Efrona i Emily Ratajkowski u novom EDM (Electronic Dance Music) filmu!

Ovakvi se filmovi naveliko probijaju na velike ekrane, iako do sada nisu bili snimljeni veliki holivudski hitovi s poznatim glumcima. Zahvaljujući Warner Bros. Pictures i Studiocanal studijima, napokon smo dobili jedan takav, s glavnim ulogama koje su pripale Zacu Efronu, Wesu Bentleyju i predivnoj Emily Ratajkowski, manekenki koja se odlučila okušati u glumi. U središtu radnje filma WE ARE YOUR FRIENDS nalazi se Cole Carter (Efron), 23-godišnji DJ koji provodi svoje dane i noći s prijateljima smišljajući kako postati superzvijezda.

we-are-your-friends-2

Cole je počeo kao klinac koji promovira zabave, a sada se pokušava probiti u nemilosrdnoj glazbenoj industriji. Kao što i sam kaže u najavi filma, za uspjeti kao DJ „trebaš jedino računalo, malo talenta i jednu dobru pjesmu.“ Cole nam otkriva svoje tajne DJ-inga i objašnjava nevjerojatnu povezanost glazbe i tijela opisujući kako počinje puštati glazbu brzine 125 bpm-a (Beats Per Minute) i zatim napreduje do 128 bpm-a, oko kojeg se uvijek kreće većina scenske glazbe. Osjetite glazbu i pronađite svoj ritam u trenutku u kojem sve prestaje i sve nastaje!

we-are-your-friends-1

Dio filma je snimljen na fenomenalnom Ultra Music Festivalu, a postoje i glasine kako je Efrona podučavao upravo svjetski poznati DJ Alesso te kako se glumac družio s jednako slavnim DJ-em Martinom Garrixom kako bi se uživio u ulogu. Nemojte se iznenaditi kad u manjim ulogama ugledate mnoge poznate DJ-je!

We are your friends u distribuciji Blitz film i video distribucije u kinima pogledajte od 27. kolovoza!

U nastavku pogledajte najavu filma.

Uz dopuštenje: Blitz film i video distribucija (sve fotografije)