Wonder Look proljetne palete sjenila za oči

Stigle su nam proljetne palete u 10 boja za isticanje ljepote naših očiju koje će vas oduševiti.
Sjenila sadrže raskošne boje s baršunastom teksturom i različitim finišama : mat, svjetlucavi ili satenski, ovisno o željama ili prigodi za koju se šminkate.

Sva sjenila odlikuju se izuzetno mekanom i kremasta tekstururom vrlo učinkovitim pri nanošnju u pogledu primjene i fleksibilnosti. Oslobađanje svake boje je intenzivno i trenutno, bez ispadanja.

Odlikuje ih i lagano miješanje, za dugotrajan i savršen make up koji traje cijeli dan.

naj-oleari-Beauty-wonderlook-1

Formula sjenila u paleti Wonder Look sjenila za oči kreirana je prema konceptu čiste ljepote. Filozofija „čiste“ ljepote, utemeljena je na principu da je manje više.

Ove elegantne palete, s kompaktnim, laganim dizajnom i širokim ogledalom, prikladne su i kad ste u pokretu jer sadrže u jednom pakiranju sve make-up potrebe za svaku priliku.

naj-oleari-Beauty-wonderlook-2

Nude tonovi u vrhunskoj „nude“ paleti

Ove nijanse nikada nisu dovoljne u arsenalu ovisnika o ljepoti jer uvijek traže savršenu smeđu boju koja će se uklopiti u pregib ili ultra svijetlu boju kako bi stvorila sjaj ali isto tako bez odricanja od tamnijih tonova koji će dati intenzitet i dubinu očiju.

Pink tonovi

Ova paleta nudi 10 neutralnih nijansi temeljenih na ružičastim tonovima.
Od svijetlo ružičastog svjetlucavog efekta preko intenzivne mat svijetlo ljubičaste za stvaranje romantičnog i elegantnog izgleda.
Ne nedostaje ni najodvažnijih i najsvjetlijih nijansi tople ljubičaste da ovom karakteru univerzalne palete daju karakter i stil.

naj-oleari-Beauty-wonderlook-3

Paleta hladnih tonova za chic i profinjen izgled

Izmjena metalik i mat finiša omogućuje vam stvaranje mnoštva različitih izgleda pogodnih i za dan i za noć u ovoj paleti hladnijih tonova.
Meke boje u kombinaciji s plavom, zelenom i srebrnom čine vjeđe elegantnim stvarajući primamljiv izgled.

Na vama je sada samo da izaberete svoje tonove ili da iskušate neke nove boje u paletama koje će vam učiniti praktičnije šminkanje ovog proljeća.

Facebook Like Button