Wood mirisi za nju i njega

Miris je osjetilno iskustvo koje govori puno o vama i vašoj osobnosti. Čini vas prepoznatljivim i različitim na diskretan način.

miris

WOOD mirisi su poseban dodatak koji je osoban i definira stil i karaktera

Isprobali smo dva WOOD mirisa koja definiraju suvremenog DSQUARED2 muškarca i ženu.

Budite na odmori u paru senzualni i sigurni u sebe, bez obzira provodite li odmor na osunčanoj plaži ili ste se kao mi odlučili na bijeg od vrućine u prekrasnim Dolomitima Austrije.

miris parfem

Wood mirisi za nju i njega

Parfemi su dio hedonizma, svojevrsan statusni simbol, ali i onaj mali dio luksuza dostupan većini.

Stoga predstavljaju i savršen poklon za sebe ili druge. No, najvažnije od svega – čine nas sretnima, bilo da bude lijepe uspomene, podižu nam raspoloženje ili nam omogućavaju da kroz njih naglasimo svoj karakter i individualnost.

parfem

Zajedno je zabavnije

Wood mirisi idealani su za žene i muškarce koji punim plućima uživaju u životu, stvaranju i ljubavi.

Ono što volimo u mirisu, zapravo nije sam miris, nego njegova povezanost s našim iskustvima.

A naša su najljepša iskustva najčešće povezana s najljepšim dijelom godine – ljetom. I baš zato volimo mirisati na svježinu, na eterične note, jer nas mirisi podsjećaju na duge ljetne dane, tople senzualne noći, slobodu, neobuzdanost, užitak, strast i uzbuđenje.

parfem wood

WOOD homme otvara se mediteranskom svježinom kalabrijskog bergamota, mandarine i limuna sa Sicilije i obogaćen je elegantnim, oštrim notama đumbira.

Vibrantne note lista od ljubičice i kardamona s karakterističnom senzualnošću ambroxa. Moderan spoj bijelog drveća donosi svjetlost dubini i elegantan karakter vetivera.

WOOD femme sadrži mandarinu sa Sicilije, list maline, izražavajući radost i živost u kombinaciji s lopočem i magnolijom koje dodaju svježe, eterične note.

Infuzija osmantusa i jasmina, dragocjenih i zavodljivih sastojaka, otkriva intenzivnu ženstvenost. Svijetle note bijelog drveća i cedra, zajedno s dubokim ambroxom, označavaju miris s nepogrešivim karakterom.