Za njegu zahtjevne kože

Od bio-inspiracije do dermo-kreacije, Intenzivne botaničke preporuke, vrhunski i intenzivni preparativni proizvodi koji kombiniraju visoko-tehnološke botaničke sastojke i kozmeceutiku – za zahtjevnu kožu koja želi učinkovite formule sa senzornim svojstvima.

Stvorena za svaku potrebu kože, pomno smišljene preporuke s formulama koje sadrže pažljivo odabrane sastojke za ciljano djelovanje kako na starenje kože tako i na srodne znakove starenja.

hidratiziranje-1

Serum za intezivnu hidrataciju

Pruža pravu inJekciju vlažnosti, ova tekuća formula za mladenački izgled pružit će trenutni učinak vlaženja i pritom će usporiti gubitak vlage i poticati prirodnu hidrataciju.

Krema za intezivnu hidrataciju

Dobivate pravu kupku prepunu vlažnosti s ovom kremom za mladenački izgled. Pruža trenutačni hidratantni učinak, kontrolira gubitak vlage i potiče sintezu hidratacijskih faktora kako bi se vratila gipkost i udobnost kože.

hidratiziranje

Serum za intezivnu obnovu

Pravi obnavljajući serum, ova tekuća formula za mladenački izgled, djelovati će tijekom noći za optimalnu eksfolijaciju i za poboljšanje teksture kože pritom potičući obnovu stanica.

Krema za intezivnu obnovu

Ova bogata krema za mladenački izgled pruža intenzivnu regeneraciju i obavija kožu neposrednim osjećajem udobnosti. Štiti kožu od slobodnih radikala, stimulira regeneraciju stanica i poboljšava ton vaše kože.

Uz dopuštenje: Martimex (sve fotografije)

Facebook Like Button