Za nove IT jakne već postoji lista čekanja

IT jakne su dio stalne postavke Kaftan studija i za njih postoji lista čekanja zbog unikatnog procesa njihove izrade.

Fantastični uspjeh koji je postigao Kaftan studio sa dizajnom IT jakni potvrdio se u nekoliko navrata, IT model je odavno postao njihov statement komad omiljen kod modnih znalaca i svjetski poznatih stilista.

kaftan-it-jakne-moda-5

IT jakne Kaftan studija nosile su globalno poznate zvijezde kao što su legendarna Chaka Khan, Jordyn Woods, glumice Natalie Martinez, Brenda Song, Marina Ruy Barbosa, kao i supruga oskarovca Mahershala Ali-a producentica i glumica Amatus Sami Karim, na editorijalima i snimanjima za magazine Variety, Lofficel, Harper’s Bazaar, Mod, Elle i mnogim drugima.

kaftan-it-jakne-moda-1

Od svog osnivanja Kaftan studio naš omiljeni brand iz susjedstva je “fur free” modni studio, a njihove IT jakne su postale svojevrsna zamjena za krzno. Kaftan studio predstvlja osvježnje i u svoju stalnu postavku IT jakni sada dodaje i dva nova modela sa pepito i leopard uzorkom.

kaftan-it-jakne-moda-2

S obzirom da se materijal izrađuje ručno već postoji lista čekanja za IT jaknice koje su fuzija couture i ready to wear a čije bogatsvo posebno dolazi do izražaja prilikom kretanja. Još jednom se potvrđuje da su Kaftan studio IT jakne pravi modni HIT!

kaftan-it-jakne-moda-3

kaftan-it-jakne-moda-4

Uz dopuštenje: priredba (sve fotografije)